DIRTY LITTLE SECRET

ja nu var det ett bra tag sen jag skrev.. men nu har det hänt mycket i mitt liv.. (:
först och främst så blev alla elever på skolan (thorén) bjuden till gröna lund. pengar till käk, åkband och hela kittet. vi åkte TILT, eller. vi åkte fan allt :D förutom släng gungorna då...
sen i torsdags gick vi ut på sommarlov! så efterlängtat! vi hade en eeh. ja. en avslutning med lite sång och sånt (;
sen blev vi bjudna på pizzaa, göttis.

på kvällen var det förferre hos Emma :D hur bra som helst! mysigt! vi käkade, drack, emma och lisa hade fixat 5kamp, sen drack vi lite till. tog bussen in till BG. skulle spela brännboll, men det blev aldrig av d; istället snackade vi, gick runt lite i parken. sen hämtade mor oss i stan, sjöng hela vägen hem tror jag :D haha. ruskigt trevligt (:
mådde dåligt hela fredagen iaf, men så får det vara ibland.
angelica kom på kvällen, hon gick hem till far sin och sov kvart i 3 på natten ;D haha. hon skulle upp och jobba idag d; möhhö. aya. hon kommer nog sen igen.. jag är barnvakt igen, men lovade det eftersom morsan hämtade oss i stan i torsdags natt. tss. menmen.
ikväll ska vi kolla på fotboll på storbildstv:n i kolforsen :D om det inte blir så jävla dåligt väder då ;/ regnat i två dagar nu... jag som hade vant mej vid solen.....
ha en bra kväll anyway!

PÖSS PÅ ER!



Kan det finnas en chans? kan det finnas ett hopp till att det någonsin kommer bli vi två..
distansförhållande? bajs på det.


this day

yee  fowks, denna dag är ljuvlig! sol och värme är bara början! allt är bra förutom att jag är så fruktansvärt trött! och känner mig för att åka hem till min säng och kura ner bland 10kuddar! kanske framför en film, typ prinsen och jag 2 :D guud, måste sluta, blir för taggad på att skolka.
aya, men vill inte lämna mina söta vänner här jue! (:

image10 SÖT CAROLINE!

image12 GULLISAR /halloween


btw. var i sandviken i lördags och kollade på bilar med min bästa vän, och fick i oss lite ett och annat. länge sen jag hade så sjukt roligt :D haha! vi fann nya vänner, jag, Angelica, Petra & Anna åkte med någon snyggish bil runt om på cruisingen där :D mycket trevligt! sen åkte vi hem, , angelicas morsa hämta oss typ 03 på natten... sov hela dagen efter. Morfar kom med käk från Atalanta! min morfar är världsbäst!
hm. sen hyrde jag förtrollad, och den var faktiskt bra (;

nu ska jag sätta fart med plugget


PUSS&KRAM

RSS 2.0