18ÅR OCH SUPERLYCKLIG´

okej, nu när jag väl nyktrat till så tänkte jag passa på att skriva om min bästa helg på väldigt, väldigt länge!
vi börjar med torsdagen, utgång. vi började kvällen med förferre hos jennie med förfest. sen drog vi in mot stan, satt oss på helt enkelt och drack lite till, sen drog vi till slick. jaja, på morgonen tog jag tåget ENSAM mot ockelbo, men ja. det slutade med att jag vaknade upp i ljusdal på min 18årsdag. kul. ingen mobil och inga pengar. men allting löste sig tillslut! haha.
sen på fredagen hade jag och carro middag, superkul! vi och våra närmaste vänner firade med smörgås tårta och en hel del dricka. sen tog vi tåget in till stan och mötte upp robin,robin, frank, micke mf. på brända, satt där ett tag innan vi drog till slick.
lördagen hade jag släkten hemma hos mej, amanda och carro kom också :) så det blev fest och sen drog vi vidare. badade och bastade med lite folk d;

söndagen ringde dom från bysjöstrand och vela att jag skulle jobba, muha, ännu roligare. men vem tackar nej till pengar! ni kan ju tänka er hur risig man är efter 3 dagars hårt festande. och jobba på ett ålderdomshem med tanter och gubbar som kör med en som faaaaaan. jag blev helt jävla galen, höll på och flippa ur flera gånger. men det slutade ganska lyckligt, fick sluta en halv timme tidigare.

matte c nu, slutar snart som tur är! puss på det.

AFTER ALL, YOUR MY WONDERWALL´

......ok, det där gjorde ont. lite iallafall.


är iallafall och kollar på resor till london nu, kommer bli hur roligt som helst.
men känner faktiskt inte riktigt för att skriva nåt vettigt just nu trots allt, försöker igen senare(:

men puss på det.

FRIDAY I`M IN LOVE´

tjabbaah
gårkvällen tillbringades i gävle, vi fick gratisbiljetter till gårdagens match GIF - Hammarby av skolan. helt jävla galen match! sjukt roligt! jaja. kom hem vid elva på kvällen, någon bastard hade tagit carros cykel! idiot .
idag har jag shoppat hela dagen, fick in pengar på kortet! äntligen, så jävla efterlängtat! fixat praktik plats nu också! woho! känns skönt. nu ska vi kolla upp lite till våran business trip! moha. kommer bli as bra. nästa termin drar vi utomlands, skolan har gett bidrag till varje elev. YES!


PÅ FREDAG BLIR JAG 18ÅR! shit pommes. snart är man 27 helt plötsligt.

men nu är jag så borta i huvudet så nu ska jag lyssna på min ipod och sova, saknat min säng!

puss så länge!

CAROLINE 18ÅR´

jaaa ni hörde rätt, idag är det 21 augusti och det är inte bara 21 augusti, idag är datumet den bästa caroline pluppade ut!
så grattis vännen!



så jävla kul vi ska ha gumman!



PUSS PÅ CARRO!


BLUE JEANS AND A ROSARY´

nu känns livet bra! woho. allt rullar på, ibland snabbare än vad jag hinner med! men jag är så otroligt nöjd med den här sommaren. galet bra.

dagen har gått undan idag kan jag säga, bara rann iväg! i morse kollade jag på meet joe black, typ as bra!
sen åkte jag och Lina till gymmet och pumpade 1 ½ timme. sen åkte vi hem till mej och kollade cypern bilderna, ska skicka på framkallning (: sen övningskörde jag en sväng, skönt. börjar bli riktigt duktig nu, otroligt nog! med tanke på vad jag, min mor och far gått igenom efter vägarna i ockelbo trakterna.

i morgon åker jag in till gävle med tåget en sväng med lillesyrran. vi ska shoppa lite småsaker, möta upp mamma på stan och sen åka hem och träna förmodligen (: måste komma i trimm nu känner jag.
känns förbannat tråkigt att man tappat alla muskler känns det som, orkar fan ingenting längre, haha! ;o men det går fort och träna upp! jaja. nu är jag alldedes för trött för det här.

ska kolla på film nu sen är det sängdags!

puss så länge


här kommer några bilder från tjejmiddagen, hur kul som helst!

 

 


I WAS MADE FOR LOVING YOU´

tjue håmies.
jobbig dag idag! var helt slut idag, känns som om lördagens bravader sitter kvar fortfarande. segaste dagen på jobbet hittills. men så är det ibland. nu ikväll ska jag mysa med tjejerna. baka eller nånting (:

hmmm.. snart 18 då. puss på det

LONDON, NEW YORK, PARIS, AUSTRALIEN?´

efter studenten säger jag hejdå och goodbye (:


en kväll med carro, mys! blev en långpromenad och mycket snack.
du är bäst gumman, det ska du veta!

puss på det!


THEY SAY THAH GOOD THINGS TAKES TIME´

but really great things happen in the blink of an eye´


jobbet idag var fruktansvärt, behöver inte säga mer. jag var så jävla död. pencelinen tar kol på mej.
enda jag gör är att taggar till allting som vi ska göra snart. födelsedagar och shit.

nu skulle jag sovit för länge sen om jag hade fått som jag velat, men nu har jag blivit så jävla övertrött så istället har jag blivit pigg? wtf. fan också. har ju saknat min säng sen jag steg ur den 06.00 i morse.

jaja. puss på er

I CAN FIX THE FLAT ON YOUR CAR, I MIGHT EVEN BE A ROCKSTAR!´

tjo my friänds.

blev ingen höstfest för oss eftersom jag, chatrin eriksson var på akuten hela lördagen, ormbiten!
så nu får jag äta pencelin och knapra på antibiotika i två veckor! så hela helgen har varit en pina.
men är mycket bättre nu så jag ska jobba lite smått i morgon förmiddag. men fortfarande känner jag mej helt slut i kroppen. hur faan lyckas man? jaja. livet går vidare.

nu är det hårinpackning och lite smått som gäller innan sängen.

puss!

EXAKT TRE VECKOR KVAR´

idag är det tre veckor kvar tills jag blir 18! helt galet. är så jävla taggad på allting som händer nu

i morgon är det ev. höstfest
nästa helg blir det volleyboll turnering och fest
helgen efter det fyller carro 18år, blir lite käk hemma hos henne med hennes närmaste
helgen efter det fyller JAG också 18år :D så då blire först på fredagen med släkten och närmaste vännerna sen på lördagen har jag och carro en liten "förfest" med käk och sånt där. sen blire utgång (: kuul!
och det är inte slut än! första helgen i september drar vi till lysekile och festar med carros syrra och hennes polare!
sen fyller nina år den 11e sep. så då ska jag pallra mej till västerås också! shit. nu är det mycket på gång :D
tur jag får en slant i augusti i lön och förhoppnignsvis lite pengar i födelsedagspresent (; menmen.

nu är det bara och tagga! hela den här sommaren har fan varit helt galen! om man ska beskriva den med ett ord så kan man skriva fyra bokstäver, f e s t .

men först är det jobb på bysjöstrand som gäller! jobbar mellan 16-21 idag. ska försöka hitta någon som kan byta på söndag till eftermiddag ;o  får se hur det blir!

puss och hej


PLAYER… WHO COULD REALLY BLAME YOU ´

eminem - we made you är as bra! haha. är inte värsta "eminemfan" men han gör jäkligt bra låtar.

jaja, jag jobbar inom vården nu! är helt okej än så länge! i morgon jobbar jag eftermiddag så det känns soft.
sen jobbar jag hela helgen, men vafan. pengar som pengar! dessutom får man bra mycket bättre lön om man jobbar helg, hoho! så jag är super glad nu ärligt talat.

kollade på tågbiljetter till västerås igår kväll, ska åka dit den 11e september till ninas 18års dag! partaja som fasen! (: var sjukt länge sen jag var där nu! saknar familjen persson!  får se om jag åker själv eller om angelica också blir med (: det skulle vara ruskigt roligt, sen blire krogen och lite shejkshejk. synd att jag inte hinner få min lön förrän i slutet av september _: suck!  what to do liksom.


nu skrev jag ett otroligt långt mail till en av mina vänner, känsligt ämne så det blir ingenting här på bloggen.

nu säger jag puss och hej så länge

SOMETIMES LOVE COMES AROUND AND IT KNOCKS YOU DOWN´

tjoho!
jag har jobbat lite dom här dagarna, helgen blev lugn eftersom jag var risig och sjuk ;o skit tråkigt. menmen, what to do.
jag åkte iallafall hem och lökade hos carro på lördagkvällen
efter jobbet idag tog jag och carro en lång promenad på nästan 2 timmar.
vi har planerat lite inför våran 18års fest (; blir nog en jävla röjjare endå, först tänkte vi ha något litet i ockelbo men nu blir den nog i stan endå. får se vad som händer! men planera ingenting den 21 augusti för då är det partaj som gäller no matter what! ååh vad jag vill resa, fan asså. sitter och kollar på resor hela tiden, haha! galet! jaja. nu ska jag fortsätta lyssna på musik och drömma mig bort.


btw. idag när vi var ute hemma här hör vi kalle skrika som en galning! då har den tokfan spelat basket på gården,  dunkat på korgen och landat fel och brytit foten! så benpiper och fanskap stod rätt ut! hua. blev ambulans till gävle för stackarn! så vi blev barnpiga åt walle inatt d;
jaja, vi skänker en tanke åt honom tycker jag!

puss godnatt

RSS 2.0