LÖRDAGKVÄLL-BOLLNÄS=LYCKAD KVÄLL'

fan va roligt vi hade. innan allt spårade ut såklart. haha!
vi började med förfest i ockelbo tog tåget in med alla andra, drack och hade trevligt. alla tog taxi ut till krogen och Persson betalade, som vanligt stackarn.
vi drog igång ordentligt och vi hade trevligt. men det är som är förjävligt är att man borde sluta dricka mer när man verkligen inte behöver mer... men jaja. jag blev utskickad 10min innan stängning, amanda gjorde världens vurpa utanför och rulla runt! Lina fick inte ut sin jacka för kortet hade sara som åkt hem redan.. jag kräktes för andra gången i min väska på vägen hem och deckade av. helt plötsligt var vi hemma och jag sov susen!
blev en kebabtallrik till söndagsmat. jaja. blev ett ganska rörigt inlägg men nu börjar internationell ekonomi.

pusspuss

DAGENS´

Dagens vill ha: min lön.
Dagens klädsel: svart klänning, lacktajts
Dagens frisyr: knut på skallen
Dagens låt: hm. this is my life
Dagens saknad: värmen
Dagens dummaste: historian!
Dagens misslyckande: föreläsningen killen hade från arbetsförmedlingen.
Dagens drog: gymmet
Dagens köp: mina kläder som jag hämtade ut idag! supernöjd!
Dagens godis: försöker vara nyttig!
Dagens humör: toppen!

BEFORE THE STORM´

söötisar! idag har det varit toppendag, mår mycket bättre nu med allt som varit. skickat in lite uppgifter i engelskan och ska till gymmet lite senare med damerna.
jag måste bara skryta lite om gårdagen, sprang 8km sammanlagt igår + att jag gymmade. superstolt! woho!

 

saknar thailand. får mig bara att tagga ännu mer på att spara pengar och jobba röven av mig hela sommaren för att komma till det bästa stället på jorden.

puss!


NIKLAS ENGLUND´







jag vet faktiskt inte vart jag ska börja.
niklas är en barndomsvän och granne sen många år tillbaka, 7-9 år kanske. min brors bästa polare. hans föräldrar är några av mina föräldrars bästa vänner.
det började för precis en vecka sedan när hans mamma ringde på måndagmorgon och undrade om han var hemma hos oss.. vi hade ingen aning om vart han höll hus men han hade tydligen varit borta från lördagnatt då han, brorsan och några till av hans polare var på fest i ockelbo.
han har lägenhet i norrsundet så det vore inte konstigt om han var där, mobilen var avstängd. slut på batteri?
men han var inte i lägenheten heller. jag och brorsan åkte runt till några av hans polare, ringde runt och skrev på nätet men ingen hade en aning om vart han var någonstanns. det slutade med att hans familj ringde polisen. och dom ringde runt. vi drog ihop ett gäng, grannar och släkt och började leta. sofia ringde runt till alla 82 st som varit på festen och frågade ut dom. jag tänkte hela tiden att snart kommer han gåendes och sovit hemma hos någon och undrar vadfan vi håller på med. men det gjorde han inte. vi fick ett samtal om att några hört isen brista och någon skrikit på hjälp, hjärtskärande under lördagnatten men kunde inte lokalisera vart det kom ifrån. men bakom gäverenge skolan visste dom, i skogen (myren). så vi började leta utifrån där. polisen kom och det skickades efter en helikopter.
grabbarna drog på sig stövlarna och klampade ut i sunkmarken och vattnet gick upp till låren.
jag och tjejerna gick och knackade dörr runt om och hörde med folk om dom hört något eller sett någon.
vi fick ett hopp ett tag om att han hade gått mot säbyggeby men det hoppet försvann när det tydligen varit på lördagmorgon och han försvann lördagnatt. så det var bara att fortsätta leta.
helikoptern kom efter några timmar och sökte runt om i skogen. vi stod allihopa och kollade medans den sjönk ovanligt lågt på ett ställe mitt ute och sedan drog iväg i världens fart. jaha? då kom hoppet lite tillbaka, han kanske inte är där? han kanske sitter hos en polare och spelar tv-spel som jag trodde? vi blev skickade tillbaka till hans hem och så fort jag hoppar ur bilen så kommer sofia springade i storgråt mot oss och berättar att dom hittade honom, avliden. först trodde jag inte det var sant utan stod och kollade på henne, sen kom alltihop. jag grät och grät. tårarna tog fan aldrig slut. allihopa grät i floder. jag trodde aldrig att det skulle sluta såhär. och alla frågor började komma om hur han kommit ut dit, vad gjorde han där? ropade han på hjälp och ingen hjälpte honom? har han legat där i två dagar? alla tankar till hans familj och syskon... det var ju bara en vecka tidigare vi drog ner till norrsundet och shejkade ass på fyren? jag kan hålla på och skriva en bok om den här dagen och om Niklas men jag vill bara tacka dig hjärtat, för alla underbara minnen vi har tillsammans. jag kommer förmodligen aldrig få svar på mina frågor...
och kvällen alla träffades vid hans minnesplats och tände ljus, var så underbart vackert. jag hoppas verkligen att du såg alla som var där niklas och hedrade dig för den du var, du ska veta att vi aldrig glömmer dig.
jag saknar dig niklas och det är så otroligt tomt här och i stenbäcken utan dig..

men jag är säker nu, att du har det bra och att allt är som det ska vara. att det bara är din kropp som vilar i frid och att du faktiskt är på ett underbart ställe med en prilla under läppen och läser en jakttidning eller fiskar.
somsagt, vi kommer ses igen och allt känns så mycket tryggare nu när jag vet att du finns där och tar emot mig också en dag.


love.

THIS IS LOVE´

fowks. i´m back.

thailand som jag tjatat om tidigare var helt galet bra, love. det var nästan för bra. så nu är det bara och jobba hela sommaren, till nästa år blir det backpacka runt om i thailand.

kortfattat om min underbara resa med dom mest härligaste människorna på jorden.

det börjades med en vecka i kalim bay där vi gjorde vårat arbete. men vi var i pattong main street varje kväll och drog i oss en hel del buckets och en heeel del shots. crazy.
under arbetet var vi ut till de drabbade områderna, ganska coolt. vi hyrde en egen quide till kaho lak och vi var även och filmade på kamala beach.
ganska sköna bloopers fick vi också ihop! haha.

sen delade vi upp oss, några drog till phi phi och röjde medans jag, carro och amanda drog till koh pangan. fyfan vilket underbart ställe! helt klockrent. där var det riktigt hårda nätter. vi träffade så himla skönt folk som vi hängde med hela veckan. saknar verkligen friheten vi hade där, det går inte och beskriva.
vi stannade en till natt med open ticket och hann med thai break, kanske världens roligaste party. aldrig varit på en sån bra fest som den, den slår allt.

bilresan från phuket till koh pangan var hela jävla galen. fransmän satt och mutade köraren till att köra så galet och snabbt som möjligt, vi tre brudar satt längst bak i den där jävla minibussen och skrek som tre galna höns.
"keep the eyes on the fucking road" skrek amanda. och carro satt och berättade hur hon inte vela dö än, inte nu när frank skulle komma hem. hahaha. visst, dom kör galet i thailand men det här var riktigt extremt. för varje galen omkörning fick han dricks. så han höll ju verkligen på och köra ihjäl oss allihopa.

solhitler, dvs. Amanda. drog upp oss varje morgon och det var väl tur det. annars hade jag och carro sett ut som två spöken. mitt morgonhumör var inte heller något att leka med! inte konstigt heller eftersom jag blev dragen i fötter och ben, stampad på huvudet, typ. hahaha.

jaja. vi har träffat så otroligt många härliga människor som jag saknar så otroligt mycket. vill bara tillbaka så fort som möjligt.

      

  

  

  
 




 



Dagens vill ha: mina saker jag har beställt
Dagens klädsel: jeans, vit skjorta och tygskor
Dagens frisyr: plattat
Dagens låt: takida - reason to cry
Dagens saknad: niklas... saknar dig otroligt
Dagens dummaste: progress.
Dagens misslyckande: att jag lovade mig själv igår och springa idag... men orkar inte
Dagens drog: kaffe och dator
Dagens köp: hm, samma som vanligt.
Dagens godis: cookies med brudarna
Dagens humör: ganska bra faktiskt.


borde varnat för ett långt inlägg. heeeh ;PPPpPpppP

puuuusss

RSS 2.0