LINA 18ÅR!´

miiiittt hjärta fyller 18år idag! stor tjej nu! :))) i morgon taggar vi utgång till tusen med alla! jag är superduper taggad! var på stan igår och shoppade lite presenter och grejjer.

kan fortfarande inte gå sen i tisdags på grund av vääärldens träningsvärk som jag tjatat om hejdlöst de här två dagarna. seriöst. jag kan knappt röra mig... mamma masserade mig igår kväll och jag har till och med stretchat nu på morgonen... ska smörja in mig med ipren och ta voltaren, åka och sola med söt-amanda och sen simma några längder, basta och bubbla lite! supermys. sen är det bara och ladda om igen till kvällens träning!




anyway. det är Linas dag idag! min underbara vän som alltid finns där och som jag älskar oändligt!
du är bäst! vi har varit med om så mycket sen blöjan! fjällenresor hit och dit, midsomrar, nyår och lite till. resan till cypern som var gryyym! i morgon köööör vi alll oouuut! eller all in? haha. jaja. een blööööt puss på födelsedagsbarnet!


Put it on the line´

faaaaaaaaaaaaaan, gaaalet taaaaaaaagggaaad! springer runt här hemma och lyssnar på massa taggningslåtar som jag lyssnade sönder på förut innan match. nu är dom plöstligt hur bra som helst igen! haha.
rädd att ha alldeles för höga förväntningar på mig själv nu när jag inte tränat basket på typ 1 ½år... och är typ stor-rökarn.... är väl medveten om att jag kommer ha den sämsta kondisen av de alla och verkligen kommer få släpa mig fram och tillbaka på plan.... meeeeen fuck it! jag ska köra gärnet ikväll!


pratade med hanna på telefonen och hade någon hört våran konversation så hade nog de fått intrycket av att vi varit påverkad! hulken mot hulken ikväll! i liiike it!

lunchat på trillin med sötiscarro innan hon drog vidare till jobbet.. asmys! snart kommer amanda och ruffsen hem till mig! vi ska dricka en kopp kaffe eller tre.... doggsen ska få ha lite play-time...





nu ska jag leta på mina basketskoor som jag inte haft på alldeles för länge!




can´t be stopped

The end´s not near´








Kvar i nåt jag lämnat´

nu har jag skrivit in i min kalender på mobilen vilka dagar det är basketträning och vilka tider! sååå..! omg. jag hoppas det går bra för jag saknar basketen och jag saknar taggningen i bussen på väg till match och jag saknar känslan efter en vinst! jag gav upp mycket men fick mycket, nu vill jag ha mycket och lite till. 

the boss ringde mig nu på eftermiddagen, jobb i morgon igen..

men jag laddar extra tills nästa helg då min underbara, älskade Lina fyller 18år! kommer bli superduper! :)))







besviken men inte sviken

On top of the world´

jag sov bort hela fredagskvällen igår, var helt slut. idag började dagen med att mitt lillhjärta kom in och gosade med mig och bönade om att åka till badhuset.. så snäll som man är tar man fram armpuffarna och åker...
hon kom fram till mig och sa "lukta i min mun" .?. då hade sötfisen till och med borstat tänderna utan att någon sagt till! kände då att det var helt rätt att offra mig för att åka och bada... 

jaja. taggar till myskväll med tjejerna med bastu och hemma spa.

jag har även gjort en rad på v75 på hästar med de snyggaste namnen! om jag vinner 2 miljoner så bjuder jag alla på pizza!!!!


puss

every rose has it´s thorn´

den här veckan har bara runnit iväg, sjuukt. hunnit med så otroligt mycket, träffade min jobb-coach första gången! keeenta, kanske hur asbra och hur askul som helst! sen har jag ringt om arbetsgivarintyg och donat. varit till a.f, jobbat och idag har jag till och med varit upp och hälsat på horsie. myyys. jag och amanda gosade lite med pållarna och jag måste erkänna, jag släckte en törst idag! fasen vad känslan efteråt var helt underbar! lukten av häst och läder gör mig lycklig, just like it use to do. haha, vad hände liksom? nu låter jag som värsta horsiegirl men på sätt och vis är jag väl det... nu säger jag inte att jag kommer hänga i stallet natt och dag... men jag ska definitivt ut och rida så fort jag får hem mitt nya träns nästa vecka! woho! soom jag har längtat!

i morgon är det jobb som gäller, är på avdelningen jag varit hela sommaren så nästan att jag längtar lite. får nog in lite kosing nästa månad också. sweeeet.

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är


Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut Jag vet att det är svårt över telefon men när jag har dig nära vill du därifrån jag vet att du har tänkt men berätta hur du mår Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt .







 


I LIKE IT´

next... au pair i USA?
vi får se, just nu är jag supernervös om det blir intervju och grejjer, sist var det som ; vi sätter igång direkt. fick hem massa papper och skulle göra kollage för att skicka ut till ev. värdfamiljer.  och då hade vi inte ens varit på möte? sweeeet.
känns endå som en stor grejj att göra och just nu är det inget som håller en hemma i Sverige så varför inte åka?
iallafall gå på möte och se vad de har att säga, blir nog en ganska lång väg att komma iväg men vore så underbart, fantastiskt roligt och ett jäkla stort äventyr!



samtidigt som jag skulle sakna mitt älskade hjärta mest av allt.



LOVE WILL SHOW YOU EVERYTHING´

favoriten jag lyssnar på till sömns ikväll är...









LADDAR INFÖR UTGÅNG!´

astaggad tjej som ligger här och försöker sova, var alldeles för länge sen jag var ut och shejkade ass. så i helgen är det bestämt att hela gänget drar ut! sweeeet. fixade min delad på lördag så jag kan vara med på det roliga! har verkligen jobbat hela sommaren så kände att jag faktiskt fick säga ifrån lördagkvällen den här helgen. :)))

i morgon kväll tror jag att jag ska våldgästa hos paret Pettersehn, drar nog med min vänstra hand också! 

börjar 07 i morgon så nu är det fanimig sovdags.



btw. suuuuper nöjd med håret också! 



puss godnatt.




Reason to cry´

 love.

jag satt nyss och läste igenom hälsningar till Niklas på Facebook-gruppen och kunde inte låta bli att släppa en tår. han är så saknad och älskad av mig så det finns inte, ibland kan det komma som en våg av känslor och saknad efter honom. jag försöker minnas honom som den underbara och sköna killen han var men blir jag så förbannad och ledsen för att han togs ifrån oss. jag har ett minne av att jag och carro skålade för honom på granholmen och den saknaden jag kände efter honom då, och alla tankar till hans familj och vänner blev som en bomb som exploderade. vill bara få fram att jag saknar dig Niklas, något fruktansvärt


vi ses snart igen hjärtat, håll en bra plats åt mig.

   

 


RSS 2.0