ME LOVE´

idag har det varit en händelserik dag, mwhoha. började med att min bil inte vela starta i morse.... kom iväg den tiden tåget ska gå från station. hämtade upp carro och rejsade till stationen. inte en enda själ på perrongen så vi antog att vi missat det redan. gick in på banken och försökte ta ut pengar eftersom bankautomaten hade frysit sönder.. det visade sig att jag hade 27 ynka kronor kvar... vi ringde amanda och tänkte förklara oss varför vi inte var med på tåget.. då säger hon att tåget rullar in just precis då det också var försenat, alla resenärer hade tryckt in sig i vänterummet bara... suck... carro fick bidra med en latte och en semla på trill in! sen fortsatte vi våran dag på en shoppingrunda i ockelbo.. heh. stannade till på kronans droghandel?! och pratade strunt med min mormor, vi blev kvar i 45 min och frågade om allt möjligt, allt ifrån varför dom bytt namn till piller mot flygrädsla. hahaha. vi hamnade i världens diskussioner med personalen osv. innan vi gick så tiggde jag åt mig 50spänn eftersom vi tänkte fika en till gång. sen hamnade vi på bibloteket och läste böcker om häxjakt i ockelbo...
jaja. det slutade med att vi drog med oss amanda hem till mej, drack kaffe och pratade ännu mer strunt (;
vi käkade lite mat och sen slängde mamma fram pärmar med fakturor och shit. så då blev det väl make some money i någon timme. supernajs.

Dagens vill ha: mer än 27 kr på mitt konto! blir gaaalen
Dagens klädsel: svart klänning med dragkedja på axeln, jeans tights och brillor
Dagens frisyr: toffs på huvudet
Dagens låt: plumb - cut   (SUPERBRA)
Dagens saknad: tuffsen
Dagens dummaste: min bil
Dagens misslyckande: vi missade tåget.. TVÅ gånger
Dagens drog: mamma
Dagens köp: hm, latte och semla för carros sista pengar! ;)
Dagens godis: inge godis! men däremot semla...
Dagens humör: riktigt glad och taggad

NEVER SAY NEVER´

nu ligger jag här, efter ett grymt "hårt" pass. haha! känns att det är söndag idag. jaja, ska ladda ner en till film och mysa för mig själv. åker med halv tolv tåget i morgon, alltid supernajs med sovmorgon.

19 dagar kvar nu då.  började packa min väska idag, packade ner alla saker som jag handlat. askul! he he (;

puss godnatt

SHINE ON´

Dagens vill ha: snygg kropp!
Dagens klädsel: vit stickad tröja och tights
Dagens frisyr: knut på huvudet
Dagens låt: white lion - when the children cry
Dagens saknad: värme
Dagens dummaste: hm, inget faktiskt.
Dagens misslyckande: inget misslyckande idag
Dagens drog: gymmet
Dagens köp: no money, no funny
Dagens godis: inge godis heller...
Dagens humör: glad i quess (:

MY HAPPY ENDING´

kom precis hem från skolan, jobbig dag?! not. hade bild i två timmar.. målade och lyssnade på musik. hur mysigt som helst! ska snart hämta upp carro och sen bär det av till gymmet. känns bra. känner att man verkligen kommer in i träningen nu.





gud vad jag saknar granholmen, längtar till sommaren så otroligt mycket!
glömmer fan aldrig klassresan i 9an vi hade hit, haha. har film här hemma. mamma har verkligen gått och smygfilmat, haha. sjukt roligt. jaja. nu när man har körtkort blir det säkert några tripper dit! puss på det.


TODAY´

Dagens vill ha: en rök
Dagens klädsel: vit randig skjortklänning, tights och stövlar
Dagens frisyr: lockar.
Dagens låt: lady gaga, bad romance
Dagens saknad: pengar
Dagens dummaste: att vara fattig
Dagens misslyckande: när jag målade på bilden, bara en jäkla röra.
Dagens drog: godis
Dagens köp: godis, slut på semlor ;o
Dagens godis: chips och smågodis
Dagens humör: sliten

YOUR WORLD IS MY WORLD´

nu sitter vi här hemma hos amanda med en varsin laptop och dunkar musik. har ätit frukost och ska snart göra iordning oss för skolan. vi har fetaste sovmorgonen idag, känns ganska värdelöst och åka faktiskt, vi har bara estetiskt val (bild) runt halv tre... och i morgon flyttar vi heeem också, supertråkigt!

jaja det var väl update för denna morgon..

ska dricka upp mitt té nu och busa med brudarna.

puss

HOT STUFF´

Dagens vill ha: bikinin från HM! blir så jävla förbannad att den kommer i slutet av mars när vi åker den 12e.
Dagens klädsel: Jeans tights, svart klänning
Dagens frisyr: självlockar, för en gångs skull. och spänne bak
Dagens låt: silverwood som carro sitter och "dunkar" just nu.
Dagens saknad: hjärnceller
Dagens dummaste: AMANDA! som la ut världens jävla bild på mig i hennes blogg! biiiaaatch
Dagens misslyckande: när jag glömde sätta på té vatten i morse så det var kallt, dessutom kom vi fram efteråt att det var gammalt vatten från kvällen före. heh.
Dagens drog: mina söta brudar
Dagens köp: l&m.........
Dagens godis: hahhaha, jag och amanda smällde i oss lite kladdkaka hemma hos mig. hiiih
Dagens humör: happyface

TODAY WAS A FAIRYTALE´

nu sitter vi här som tre pluggisar, höh. vi pluggar rumpan av oss och det är jätte jobbigt! jag blir så jävla nervös av sånt här, plugg asså. historia provet på onsdag sänker mig som en sjunkande båt. suck.
nog om läxor, snart är vi i thailand och ja.. det har jag tjatat om i ett halv år men det ska bli så jäkla roligt! kan tänka mig när vi är där nere och ligger på stranden med en färsk ananas i ena handen och en drink i andra!






PUSS PÅ ER


AMANDA DIN FUCKER´

hahaha, nu sitter jag och sneglar på amanda och hon har tagit världens fulaste bild på mig med fetaste pälsmössan och så har hon ritat dit massa saker. it´s payback biiiaatch! suuuuuckkkeeeer... hahahahhaha. shit den är verkligen jävligt ful.

nu har vi engelska och slutar snart, tåget hem och sen lite mys i solen kanske. i morse gick carro upp halv sex och drog till jobbet, kändes så skönt att jag och amanda sov 5 timmar till! mwohahah :))




jaja, nu måste jag hänga med på lektionen.

pöss

FLYTTAT UT´

nu har nämligen jag och carro flyttat hem till Amanda, stormtrivs! hennes päron är utomlands en vecka så nu är det hälsovecka för hela slanten. hoho. kan bara nämna att rufus är kär i mig, han gillar mig mer än Amanda, han hängde med syster på toaletten i morse och sminkade också! sötis. kan bara säga att jag packar ner rufus i min väska sen när jag flyttar hem igen! amanda, du kan få min kanin som en betalning.

just nu sitter vi i skolan och ska väl typ... lära oss stava eller något.. suck.. förra lektionen satt vi och texta i tre timmar. yey! carro går introduktion på bysjöstrand och torkar bajs! hehehehe. älskar och säga att hon ska torka bajs för annars är det bara jag som blir mobbad för det. but now it´s heeeeeeer!

har möte om projektarbete klockan ett, vi ska köra gärnet.



puss


CHATRIN HJÄRTA GYMMET´

ja vad säger man, nu sitter vi på historia B och fredrik har noll koll, haha! han är så skön.
jaja.

helgen såg ungefär så här på lördagkvällen, mingel på sotlugg & linlugg, obegränsat med vin, öl och tilltugg. gratisprodukter, gratis styling osv. riktigt trevligt. jag fick för mig att köpa hårinpackning för över 300 spänn! jaja. vi började där somsagt, sen gick vi alla brudarna och käkade mingel, tog några glas vin där också. sen bar vi iväg till all saints och köpte en massa shotsbrickor och sen slutade vi kvällen på slick! lyckad kväll!

sen åkte man bakis hem med tolvtåget mot ockelbo, jobbade mellan 13-21.... en mardröm.

nu ska jag vara social dessutom sitter amanda och stampar här bredvid, hon längtar efter att läsa mitt roliga inlägg... PUSSS

RSS 2.0