run the world´



kärlek

Vem lämnade vem´

mellissa horn gör min kväll! jobbat idag, fullt upp! i morgon kommer robban och spelar, stort gäng som har abbonnerat hela ck i morgon kväll! buffé och dans. kul! så kort och gott, lugn helg! men ledig sön,mån,tis OCH onsdag! ska bli hur skönt som helst! har lite planer med brudarna så dagarna kommer förmodligen gå alldeles för fort! ska slå en pling till fröken löken nu tänkte jag, känner att jag måste ha lite uppdatering! puss.


you make sense. to me you make perfect sense.  



Days like this´

det är sånt här jag älskar! en spontan dag till stockholm med anna i tisdags. först försvarets hundanläggning i märsta med fenix och han btw. klarade testet! så nu kommer han bli polishund inom vissa områden. kanske hur coolt som helst! inte alls många hundar som klarar testerna men fenix var typ den enda som klarade sig från hans kull! ganska galet. menmen. sen våldgästade vi gamle mannen, jesse tillman. blev bjuden på kina mat och sen blev det stockholmscity i spöregn men vi hann med lite shopping! fika osv. efter vägen hem stannade vi till i uppsala på match sådär en tisdag kväll! lyckat! uppsala vann och vi åkte hem med ett leende på läpparna! menar. blacke, vilket ögongodis!

sen lite jobb emellan och idag åkte jag och fröken löken till valbo/gävle
shoppade lite till maskeraden karin ska ha, stumpan blir ju 20 snart! woho. snart med i gammeltant gänget! jaja. varit en supermysig dag med hjärtat! massa skratt och jäktande! flängt och hängt lite med lina nu, hon gick hem nyss. druckit nåt glas vin och snackat! loveit.

vet inte vad som hänt med mitt schemat sista tiden, känns som jag inte jobbar nånting!? i morgon börjar jag iaf 16, härligt med en rejäl sovmorgon! för i morgon ska jag fasen sova ut! känns som hundra år sedan sist!




nu vet jag!




 


EN MÅNAD`

fuuck, har sjuka cravings! efter 4 dagar?! igår var jag verkligen beredd att gå över berg och djupa skogar för att få tag på en chokladboll! skrivit kontrakt med maria att inte äta nå sötsaker eller dricka läsk, ingen snabb-mat eller nånting! dessutom inga kolhydrater. aldrig varit så sugen på socker som jag är nu. vet inte om det beror på att jag verkligen inte får, eller jag kan ta men då blir jag skyldig maria 300 spänn och det är fan inte värt det! ganska pepp nu faktiskt.

igår var det basket på schemat! det var helt galet kul! vi lirade match i över 1 ½ timme! :D snacka om mycket spring men mest plojj så då märker man inte att man är helt slut. okej. sista minuterna lär jag erkänna att jag nästan hade blodsmak i munnen! men vafan, så kul ju!

nu ikväll har jag lirat lite med lina på gäverenge. vi drog dit och drog några skott. eller några.. så många skott man gör på en timme, och lite 1 mot 1 (:

kom precis hem från preem, köpte nutrilett och frukt! eftersom det är typ det enda som är nyttigt där! snacka om att nästan börja dreggla när man står bredvid alla chokladkakor och godispåsar!! men nepps. unnade mig en solo tidning istället! lite jävla pli får det fan vara!

nu ska jag lägga mig i badet och läsa skvaller och sex-knep! mohaha. puss godnatt!

vart jag i världen vänder´

i morgon är det fredag! längtat efter helg sen i måndags! blir utgång med älskade brudar, awesome! först inflyttningsfest sen en rejäl shejkassnight. jobbar dock hela helgen men man får inte glömma bort att leva heller!
smällde i mig massa ballerina kakor ikväll!! fick spunk så varit ute och gått bort det nu! halvt mitt i natten, i blåst och spöregn!

jobbat med malin & maria idag, superbra! jobbar med sötfisen hela helgen! haha. det är bra då kan man må som en påse nötter om man vill!

söndag har jag basket-premiär! taggat hela dagen! men sprang lite nu under promenaden och jag gissar att min så kallade premiär lär bli en rejäl flopp! inget flås kvar alls! gaah. men får ligga i lite nu så är man på topp igen!

nu blir det spotify och landa lite. helt uppe i varv! älskar att livet flyter på just nu.

It's been a long time
Since I came around
Been a long time
But I'm back in town
This time I'm not leaving without you

You taste like whiskey
When you kiss me, oh
I'll give anything again
To be your baby doll
This time I'm not leaving without you


You said
Sit back down
Where you belong
In the corner of my bar
With your high heels on

Sit back down
On the couch where we
Made love for the first time
And you said to me
Something, something about this place





Best thing i never had´

sjukt svårt att sova! ännu värre att jag stressar upp mig själv för jag ska upp tidigt! helgen i korta drag.. hade inflyttningsfika på lördagen, lite släkt och vänner kom förbi och drack upp mitt vin och kaffe. haha. sen blev det brakfest hos linkan. hade grymt roligt! vet inte vad jag gjorde eller vart jag var! men kul hade jag! jag och amanda ramlade in på morgonkvisten runt 06 och den där kvinnan kan aldrig stå på benen efter några glas vin! haha! igår kväll kom brudarna på lite vin-mys, blåbärskaka och snacks! massa skratt och skitsnack! nog allt blev vi lite salongsberusade alltid! eftersom efter 01 började vi laga kyckling med ris och en fetaost sallad med advokado och grejjer! godaste jag ätit på länge iaf! jobbat idag och är lite taggad till helgen även om det bara är tisdag och det är långt kvar! haha. mina kära grannar verkar köra på ikväll, älskar att komma hem och nån bjuder över en på drinkar! hahaha. men somsagt ganska lång dag idag! man märker nu när man flyttat hemifrån, ganska illa att ta något/några glas vin en måndag kväll... haha! men i love it!

tänkte beställa hem lite mysiga höstkläder från hm men leveransen tar sån grym tid! ;o måste försöka hinna in nån dag innan helgen och shoppa loss lite!

fick en ny soffa i veckan också! mwoha. älskar den!



jaja. puss & godnatt!


RSS 2.0