HOLA AMIGOS

Jag måste be om ursäkt för mitt dåligt skrivande i denna trista blogg, men somsagt så är det riktigt mycket just nu! och idag är det Fredag! så jävla skönt lär jag bara säga! på fredagar har vi inga lektioner på min underbara skola Thorén, men jag är duktig och åker in endå för att plugga mej upp till en bra student.

Förutom att jag fick IG på både Matte och Spanska så ligger jag nog ganska bra till, haha.
nämen, ärligt. Dom två ämnerna är mitt svagaste, Karin är söt och hjälper mej med spanskan hela tiden, men jag är fortfarande liga trög och vet inte alls när jag ska böja alla verb och shit! ja jag vet! det är förfärligt..
jag och min homie C. fick lika låga poäng på matten, så vi är väldigt besvikna på oss själva just nu.

MVG på historia provet iallafall, det var ju en annan sak, men man måste mätta sej med något.

Sunshine ute idag också :D myyyyyysssss, tjejerna ska springa efter skolan. faan va hurtiga alla blivit :D skit roligt faktiskt (: så jag tränar dubbelt upp, först med tjejerna och sen med laget (; jag kommer bli så jävla het till sommar :D haha!

Nu kanske det inte blir Öland, eftersom det var så jäkla mycket krångel med camingkort och shit, vi måste ha med en 18åring blabla. så nu kanske vi ska till morfars sommarhus i skärgården (: i hope! får fjäska till morfar med en sallad istället för en pizza, eftersom han tydligen börjat banta :O igår när jag pratade med honom så hade han gått ner 17kg :O inge ris, inge pasta, bara kött & fisk. mohaha, han lät som min mamma. jag blev besviken på honom, för han är inte alls tjock, han behöver inte gå ner i vikt :O och en morfar ska vara lite mullig och kramgo, ingen 60+hottie som springer utan tröjja...
lovar.. jag ska få tvättbräda till sommaren! så äre bara (;

Springa 4-5km, 50sittups, 50armhävningar (25 med klapp), 2min planka (gå upp 15(?) gånger).
VARJE DAG. stort sätt. en horsiepower dag iaf (:

aya, nu ska jag fortsätta med mitt..

PUUSSS


/drar in en sommarbild på morfars sommarhus, btw, så 'är det min söta morfar som står på balkongen och grejjer (;


image9


step up 2

I´m in luuuuuve! fyfan vilken grym film. det är ett måste! man vill bara shejka ass så fort man hör låtarna och deras dans, möhhö :D

happ, nu är man i skolan igen. trååk, jag är så trött på plugget nu ;/ men snart är det sommarlov, inte ens 20 dagar kvar i skolan :O längta!

vi har spanska prov på eftermiddagen och jag har inte pluggat något alls, försökte på tåget men får inte in något i huvudet ;S alla böjningar och shit, wtf. äsch, jag orkar inte bry mej idag... jag gör det, åker hem och får dåligt samvete istället.. tsss, det fixar sej. (;

{ han är så jävla söt, jag vet inte vad jag ska ta mej till! }




image7

image8 Han är hottie som fan :O ;)

ps. I love you

you make me raise when i fall
i get this feeling, that you means more than just nothing.

nu ska ni bara veta hur duktiga vi varit idag :O :D
först åkte jag till skolan och gjorde historia prov som var bus enkelt :D jag hade fan lagt ner hur mycket plugg som helst, och då menar jag hur mycket som helst! till & med angelica förhörde mej massa dagen före ;) woho, inte illa vah?

aya, sen tog maisan, carro & jag tåget hem vid 12,
jag och carro gick hem till henne och hon bytte om, sen åkte vi moped hem till mej, jag bytte om till shorts och tröja! fybubblan vad dum jag var, för nu kommer jag förmodligen bli sjuk.. sen åkte vi till hälsans stig, där väntade sötmai! sen sprang vi 4km, palla inte 5an idag ;D haha. men i morgon blir det 5an (: sen gjorde vi 10 armhävningar med klapp, sen 15 vanliga på raken ;) tsss, wola, vilka jävla grymmisar vi är!
sen var carro sötast i världen och skjutsade hem mej igen (: det var kallt som satan, och btw. caroline är en jävel på och köra!! hon har en ny dötrimmad moppe (vespa) som drar iväg bara hon rör på gasen xD iaf, hon fick den nya för hon krocka med den förra!! och kastades av, och halva mopeden låg på åkern. känns ju bra när man satt bakom henne i 100 knyck xD 

ikväll ska jag mysa med mina käraste.. tuffe, mona och annypinglan (:  <3

ha en bra fredag!

PUUUUSSSSS

I´ll be your dream
I´ll be your wish
I´ll be your fantasy

I´ll be your hope
I´ll be your love
be everything that you need

I love you more with every breath

runaway love

idag har det faktiskt varit en riktigt trevlig dag! med min sköna annie som faktiskt är riktigt på hugget nu för tiden :D fyfan vad jag och jens garvade, haha. vi ska skriva en hemtenta om EU, och jag lovar er! det är riktigt knasigt det där.. för min grupp (jerra, Annie & jag) ska skriva nackdelarna med EU, vi kom på en hel del, eller ja, annie
"invandringspoltiken funkar ju inte alls! EU säger att vi måste hjälpa andra länder, men kolla, medans Norge tar in 2 invandrare per år, tar ockelbo in 300st!!" hahaha, så jävla roligt. vilka synpunkter den damen har :D och hon är inte rasist! men det var fortfarande ganska roligt och lyssna för hon var så jävla på hugget ;D

men nu ringde min lärare nyss, eller Maria heter hon, jag åkte hem tolv tåget idag fast jag hade prov halv ett, shitshit. säger jag bara. tur hon är snäll så jag får göra det i morgon (:

måste fortsätta plugga nu, hare bra fowks!


pösssssen


så jävla trött på dej.


öland!

WOOHOO! vi åker till öland i sommar, med brudsen (:
fatta va najisgt, så jävla mysigt där :D
dricka hela helgen (;

24e juli, till den 27e
den åker jag till prag på utbildning en vecka :D


GRATTIS!

MIN BROR FYLLDE ÅR IGÅR, 15ÅR! OCH JAG, SOM EGENTLIGEN ÄR VÄRLDENS BÄSTA SYSTER GLÖMDE BORT ATT RINGA OCH SÄGA GRATTIS! FY VAD JAG SKÄMDES IDAG.
USCH BUSCH. MEN FÅR TILLÄGNA ETT INLÄGG ÅT STACKARN!


GRATTIS BRUUSCHAN <3

image6

nu får han åka lagligt på sin moppeepeeed (:
fast han är fortfarande olaglig med allt trim och shit han firrat!

sweeetheart

Helgen har varit helt underbar i kalmar! förutom att vädret varit kanon och alla snygga boys varit på plats så vann Sverige guld! och mina kära vänner var glada :D såklart.

i morse när jag vaknade var mamma borta, och en av våra två schäfrar. den äldste, dom var hos vetrinären, eftersom hon andas tungt och inte ätit på hela helgen, hon har blå tunga och är hängig..   vi  har haft henne sen hon var 5 månader och nu är hon 11 år. det är absolut inte kort tid, jag tror många fäster sig vid djur som man växt upp med, som alltid hängt omkring hemma, på semestern osv. Våran underbara Natascha tar nu bland hennes sista andetag. hon har inte försvunnit helt, hon är fortfarande hemma, vi kunde inte avliva henne förrän pappa träffat henne, han ligger borta och jobbar så han skulle åka så fort han kunde. ;/ hon har fått piller för att kunna andas bättre, och enligt mej är detta bland det värsta som kunde hända när man kommer hem. förutom att jag bölat hela morgonen och tyckt synd om mej själv, så har jag verkligen tänkt på alla minnen, och att jag stannade hemma idag från skolan var en självklarhet för mej! kanske inte för alla andra, men jag vill vara med henne sista dagen / dagarna i hennes liv.

orsaken till hennes mående är hennes hjärta, och alla kan inte leva för evigt, men shit vad jag kommer sakna henne :( <3
du vet sötnos, jag älskar dej och kommer alltid minnas dej, du var den perfekta, lydigaste hund jag någonsin träffat på, du vill gosa med alla här hemma, vill alltid ligga och sova i mitt rum, och det gör inget att det luktar fjärt ibland, (: för jag älskar dej precis för den du är.

image5


Feel the melodi

I´m take you there!
I´m right here.

shaa my homies.
har varit och tränat ikväll, korgboll. jag älskar det, finns nog absolut inget bättre än att känna känslan när man sätter ett skott. och bah: yeee, watch me! woohoo! smack that, smack that! sån jävla feeling! aya.

sista halvtimmen körde vi litr fys, 50 armhävningar, 25 av dom med klapp, och 25 "riktiga" sen 50 sittups, sen plankan och gå upp 20 gånger.snaaacka om att det kan ta död på en! haha. men fyfan vad härligt det känns nu asså. och ett plus i kanten var att man faktiskt CYKLADE HEM! gick mycket fortare nu än någonsin ;D moha.

i morgon är det nationella i matte, bajs säger jag. jag kommer kugga mej i matte, endå så gick jag faktiskt ut med ett VG i nian. helt otroligt ;S bläsch. men får hoppas på det bästa liksom. ;/

sen i morgon kväll måste jag hjälpa till lite hemma, så jag får pengar till Kalmar :D för på torsdag åker vi brudar! HOHO! blir borta till Söndag. gaaash så underbart. sen i morgon kväll ska jag springa med sötcarra :D

nu får ni alla ha en underbar kväll (;

PÖÖSSS

image4 när vi vann guld i skövde, underbart brudar.

NISAB

yeow, jag och min kära vän sitter och stenpluggar nu :D vi ska redovisa om Nisab, där jag praktiserade nu i vinter, som btw, var super trevligt! och jag kanske får sommarjobba där i sommar, ska ringa idag och höra med micke tänkte jag , om jag inte får det så blir jag ruttet pank!
ikväll är det sista träningen, sen är det uppehåll nån vecka eller två. skönt med endå, vafan ska man göra då?
onsdagar blir springdag med carra iaf, sen ridning ganska mycket tror jag.

woho, nu ska jag göra något annat än att sitta här.

carro är bäst btw, goodbyee

Ny start babes!

yee that´s right fowks!
chatrin startar nytt, allting. den förra bloggen var så jävla tråkig. kan inte lova att den här kommer slå höjder heller :D men fortfarande trevligt och skriva av sej ibland (:

på sista april så var jag med mina underbara vänninor! grillfest först, sen vidare till rabo. det var super trevligt (:
okej för att alla blev så otroligt packade, haha. speciellt en sötnos som visade trosorna på varje bild! oslagbar!

nu ska jag snart sova..
i morgon är jag på utbilning för tränare från halv tio på morgonen till klockan sex.!! hela jävla dagen?!! :O uscha ;S segt.
så messa mej ffs! jag kommer säkert ha as tråkigt.

gonatt, klapp och kyss



image1

image2

image3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0