SÅ JÄVLA ONÖDIGT´

jag skiter i det här, jag pallar inte bry mej! jag har sån jävla livsglädje nu och jag tänker inte låta en enda gnutta energi slösas på onödigt tjaffs. speciellt om det handlar om en sån liten sak?! fattar INTE. jag har ärligt försökt, det vet mina närmaste! somsagt, man gör sina val. det är väl så i quess.
grejjen är att jag trodde jag brydde mig och kände mig kass, men just nu är jag så jävla förbannad så nu vet jag inte alls vad jag känner. ännu onödigare och skriva det här inlägget men jag vela bara skriva det.

jaja, det lutar mot lobby i sandviken med brudarna på lördag.
puss på det.

USA 2010?´

jag kan fan inte fatta det, idag fick jag ett samtal av culuralcare (au pair grejj). dom ringde och frågade massa saker och nästa månad ska jag till uppsala på möte! WHAAA! och bäst av allt. amanda och carro ska med! så vi tre ska till uppsala på intervju/möte den 18e november!

om allt går som det ska kommer vi vara i USA augusti/september 2010! ett år framöver. yeeey (y)

dessutom har jag fastnat för en galet bra låt Carro spelade upp!



nu måste jag läsa lite teori, såå.. puss på er!

FREDAGSDEJT MED AMANDA´

en uuunderbar dejt med min käraste Amanda, vi gick på bio och såg fame, tog bilen till donken och åt en glass! sötis! haha! vi lyckades med det mesta kan jag säga.
till er som låg hemma i sängen och gjorde annat, ni missade något! mohaha! :D

Hade högre förväntningar på filmen men den var helt okej! 3 kraxkråkor av 5 elefantstampar.
värsta mycket dans och musik, kan ärligt säga att jag satt och ryckte med axeln för jag var så jävla shejksugen! dom bakom lär ju nästan ha dött.

på vägen dit trodde jag ett tag att vi skulle dö! haha! närå. men det var ett jävla väder efter e4:an.
även om vi knappt tog oss ut ur parkeringshuset efter bion och fick backa från bommarna tillbaka eftersom vi trodde man skulle betala vid bommarna! haha. men ja... allt löste sig, somsagt.  

nu ska jag sova, helt slut!

i morgon blir det uttgång?/bastu hos bäckmans?  vi får se vad som händer.

men puss på er.


BP3B´

business program 3 B



sista året då... men klart det bästa!

THAILAND, HERE WE COME´

WOOOHO! nu har vi fått klartecken på att åka! men inte tre veckor eftersom vi inte kan ta ledigt en vecka från skolan... suck.. men endå! vi ska ge gärnet första veckan och slappa sista! kan fan inte bli bättre! i love thorén

puss på det.


I´M JUST A DREAMER´

tjoho söööötisar! 
nu är det torsdag, alltså.. snart fredag! hoho! veckan har gått så jävla fort! crazy.
har övningskört i sandviken idag, i alla rondeller och shit. gick mycket bra! eller så bra att vi klarade oss hem iallafall. mwoha.

ringde amanda för ett tag sen och vi snackade om thailand, såå nu är jag så jävla galet taggad. vi har sportlov före "business tripen" så nu är det typ klart att vi får åka tre veckor. en vecka ledigt i koh pangan typ, sen två veckor projekt arbete! kan inte bli bättre! dessutom åker jag med dom bästa och roligaste människorna jag vet!
I LOVE YOU GUYS!


Cause I’m not your princess, this ain’t a fairytale
I'm gonna find someone someday
Who might actually treat me well
This is a big world, that was a small town
There in my rearview mirror disappearing now
And it’s too late for you and your white horse
Now it’s too late for you and your white horse
To catch me now





när du står där ensam kommer inte jag stå där bredvid dej längre.
jag går vidare nu, jag orkar inte stampa på samma ställe mer.


I DON´T CARE, ANYMORE´




nu lägger jag ner det. för gott.





I SAID RELEASE ME´

heeeej sweeties. nu tänkte jag uppdatera lite, tidigare idag höll jag på och få en smäll av Amanda. hon tyckte jag var alldedes för kass på att uppdatera. moahha. sååå... only for you baby!

rol to the and. är helkass. seriöst. alla i klassen fick damp, haha. men inte jag! jag satt och spelade bubble shooter heela lektionen! och jag är seriös när jag säger att bubble shooter är en räddare i nöden ibland. fast börjar bli creapy när man börjar komma upp i några hundra tusen när man förut klarade till 3000 poäng, max!

annat som hände idag då? joooo. anmälde mig som en au pair i USA! jag och mina girls! augusti 2010! kanske hur coolt som helst.
jag har så himla många bollar i luften nu känns det som. men livet är så underbart när man har så mycket att se fram emot!

uppkörning och teori om två veckor.
Stockholm-weekend?
Fjällen-weekend den 9:e December med massa folk!
Bal
Thailand i tre veckor
Studentkryssning
STUDENTEN
au pair



YEEEEEY. nu ska jag ut och övningsköra. för Chatrin Eriksson går och hänger sig själv om hon kuggar sig på körskolan!


 



yeee baaby! såhär sexiga var vi på rockfesten!


FRIDAY, I´M IN LOVE´

jag är kass på att uppdatera i bloggen, i know. men svårt och ge tid åt att skriva om man inte har något man vill skriva om. men helgen var .. händelserik (; haha. på praktiken har det varit fullt upp kan jag lova. det här är sista veckan på manpower, ska trycka in en jobb intervju innan jag slutar, YEY. i like it.
dom på manpower är bäst, gilla! har blivit stammis på waynes också. blivit paaank på att käka deras sallader i snart två veckor....

amanda har varit i stockholm på praktik och JAG SAKNAR DEJ, VI SAKNAR DEJ. märks direkt att någon är borta, snyft. men hon verkar ha det så bra där (; men i helgen blir det reunion med alla brudarna! lite käk och en drink kanske eller typ två.

tog en promenad med carro ikväll också, mys. jag måste sova nu om jag ska orka upp halv sex i morgon... JAG SKA UT OCH SPRINGA! suck. men måste komma i form nu känner jag. så det blir hårdkörning för hela slanten. (vet inte hur många gånger jag skrivit hårdkörning på den här bloggen, men nu menar jag verkligen det.)

OCH CARRO DIN LATA JÄVEL, TA UR FINGARNA UR RÖVEN OCH LADDA UPP BILDERNA! men om du inte gör det ikväll så .. älskar jag dej lika mycket fortfarande!

herregud vad flummig jag är nu känner jag, alldedes för mycket nikotin. men godnatt.

dagens låt:


RSS 2.0