EN VECKA SJÄLV´

jaa ni kan ju fatta själv, hahaha. heerregud. min morbror lämnade hus, fiskar och hund till mej en vecka när dom drog till granis i stockholm, carro flyttade in samma dag som mej, vi kollade på filmer i kalles hemmabio hela natten, jobbade lite nån kväll, drack baileys, sjöng, dansade. amanda flyttade in tredje dagen, då vart det fest! likör 43 för hela slanten. carro försökte bryta sig in i källaren där det fanns en hel del dricka.. menmen. sen kom det några gamla klasspolare, viktor, filiph, jocke, phuc mm. då vart det ännu mer dricka, bastu ... helt galen kväll.. phuc dödade fiskarna med mat, vi drack upp barskåpet, hade sönder spolaren till toan.... dagen efter skulle vi ha middag för en massa tjejkompisar.. tacosförfest blev det, sen drog vi till sjöbacken.. trubadur och lite sånt. en hel del folk var det där (: kul!  efterfest blev det också, tacosefterfest, heh. klockan 04 på morgonen. vi satt igång bastun medans jesper skulle laga världens middag till oss, och då ni.. då gick proppen! vattenpump och hela köret. så vi skickade ut dom som inte skulle sova kvar, gick och la oss.. klockan 07 på morgonen låg man där, fortfarande halvfull,  inge vatten eller nånting.. törstig som en gnuuu! var bara och cykla hem och hämta flaskor med vatten, hahaha. jaja... det var inte slut på den veckan inte, sen på fredagen drog jag och carro på kryssning med securitas gänget! vi startade dagen med lite cider på söder i stockholm på en pub. gick på båten, fixa sig lite,  käkade, köpte lite dricka i taxfreen, drack, slutade med att carro tappade bort sin plånbok, skor, mobil och köret. men vi hittade allting, plånboken låg kvar i hytten, skorna och mobilen var i väskan, höh. dessutom tappade vi bort varandra också, haha. jaja, det var en annan historia (; på morgonkvisten skulle vi ner i hytten och hämta mer pengar, slutade med att vi skulle vila 20min och sov ruset av oss till förmiddagen dagen efter.. när vi väl hade kommit av den där jäkla båten mötte jag upp min familj och släkt i stockhom, satt oss på en uteservering vid slottet, sen blev det lite partaj på granholmen också.. hård vecka säger jag bara. fyfasen..

ne shit, nu måste jag verkligen sova! jobb i morgon ju. shit.

jaja. pusss

PURPLE RAIN´

heej sötisar! nu sitter jag här.. var ett tag sen nu känns det som!
kom nyss hem från en balkongkväll (börjar bli en vana att spendera kvällarna där) mys iallafall. kollade på smekmånad och jag kunde inte sluta garva, först var jag väl lite övertrött men seriöst, fyfan vilken skön film!
sen cyklade jag hem i världens fart, ska ju upp halv sex i morgon ;o jobbar på bysjöstrand nu istället, mohaha. dom ringde och frågade om jag vela jobba i två veckor eller ev. mer (: pengakåt som man är så tackar man inte nej!

får se om jag får ihop till en resa nu i vinter eller till våren (; antingen blir det väl new york eller thailand tror jag, är så sjukt taggad på att resa! satt nyss och kolla vimmelbilder på efterfesten från cypern, helt gaaalet! fyfan vad jag vill tillbaka dit.. men vi får se vart pengarna för mej någonstanns :D resa blir det iallafall! så säker är jag (;

btw så taggar jag helgen då! linnea och mai har världens 18års fest! kul! :D fan jag vill också fylla 18! men snart så... 3 veckor och 6 dagar nu kvar bara... yeey.


 sommar 2009 bruds, kanske hur great som helst.

PARAPAPAPA´

fredagen blev det lite jobb och solning, mys som fan! soft jobb har man också. moha!
kom nyss hem från en trevlig kväll med brudsen, lite vin på balkongen och snack. slutade med att vi kollade på film innan vi gick hem (:

värsta är att min bror inte har kommit hem än ;o börjar nästan bli lite orolig faktiskt, inte likt honom och vara ute så sent ;s
ska nog ta och ringa honom nu

godnatt, puss

WE ARE THE WORLD´

kvällen började med tacos och film med familjen, "vi hade iallafall tur med vädret" gaaalet rolig!
sen ringde carra, min maka. vela ha mig där. så jag åkte dit.
sen satt dom två vännerna och chatrin på chatrins mormors balkong och garvade åt dåliga historier. haha!
jaja, amanda och caroline är iallafall bäst. skönaste brudarna jag någonsin träffat och någonsin kommer träffa.
vi köpte tidningar och läste hela kvällen. hm. heh.  och lyssnade på musik. och snackade gojja såklart.

cyklade i världens fart hem i månskenet. seeen åt jag en morotskaka.mums.

nu snackar jag med lite sötisar på msn, och jag vill bara gratta christoffer EN GÅNG TILL i bloggen :) shit, han fyllde 18 för en vecka sen och jag hade ingen aning! (a) men en puss på dej !

i morgon taggar vi fest på plan, nu måste jag verkligen sova, fast jag inte är ett jäkla dugg trött. men så äääre när man ska åka in halv tolv tåget till stan i morgon för att hämta jobb papper och betala båtresa. suck. men kul och träffa sötisfaster (: åååh jag kan inte sluta och skratta åt carro och amandas thailandlåt. haha. shit. jag måste typ lägga upp den på bloggen asså.



"Hejsan morsan, hejsan stabben

Här är brev från älsklings bruden

Vi har kul här, i thailand, vi bor två galna party brudar i en

Liten bungalow, med massa alkohol, kan ni skicka, mera pengar

För det vore, ett gott bidrag, vi har festat bort vart enda dugg på game bar

Här är sjukt kul, vill vi lova, fast än vi inte, mycket sova,

Vi har ingen, koll på klockan, och 7 på morron har blivit en rutin nu

Amanda har tappat 2 par skor nu, för hon skulle dansa sönder, och då var det, en jävel som tog dom, så när eva sen fick se oss fick hon spader.

Ut i djungeln, finns baciller, men vår kompis han har piller, som han köpte av en ful  typ och om man äter dom blir man en jävligt kul typ.

Stephen, han har farit, o Adrian och Chris blir aldrig vad dom varit, för polisen kom och tog hand om dom förra veckan när dom rökte joint ja.

Ut på gatan, har vi rå kul, i vår bungalow, har vi censur.

Och min bäste kompis Carro/Amanda hon har hon har vart igenkänd här i koh phangan sen dag 1, fast man har ju, bara 1 liv, ja nu vet vi inge mera, kram och kyss och hjärtligt tack sen, men nu ska vi ut och festa hela natten."

hahaha. den här texten skickade carra hem till sin oroliga mamma, klockren! haha



jaja. puss



I WILL REMEMBER YOU´

nu är jag sädär sjukt känslig igen, som vanligt när klockan börjar rinna iväg.
men saken är det att jag saknar tuffe helt sjukt mycket, men samtidigt är det så skönt att inte vara i stallet hela dagarna och kvällarna... nu i veckan när jag var upp och hälsade på gick jag ner i hagen och skulle kolla på svartens grav.. då följde tuffsen mig enda ner till åkern och sen tillbaka upp igen... sen stod han och kollade på mig när jag gick hemåt... åååååh
det är vid sånna där tillfällen man tänker "vafan håller jag på med, jag älskar hästen för fan, jag älskar att rida mysiga ridturer, och jag saknar att galoppera uppför en brant backe och känna hur hela han trycker ihop sig som en kanonkula, jag saknar tiden då han la sitt stora huvud på min axel eller sniffade på mitt ansikte. jag saknar tiden med honom.
därför har jag bestämt mig att sätta igång honom igen..så fort som möjligt.. för jag tänker inte låta honom stå en enda dag eller vecka till... och jag är så sugen på att rida så jag spricker.. där kom det.






     

   

  

  


nu vart det ett riktigt horsie inlägg, sorry för det!

puss

TAGGA THAILAND´

nyss satt jag och läste amandas blogg om thailand och såg hennes bilder, verkar så underbart att jag blir helt galen
jag är så sjukt taggad på att åka dit. 3 fucking veckor, skulle inte bli bättre! kommer man hem till sista veckorna i skolan, studentkryssningar och allt, swweeeet.


det är jäkligt mycket som ska taggas nu innan skolan börjar

* kryssning med carro och securitas
* en vecka själv
* världens 18års fest
* Lysekil med brudarna
* paddling och fest
* Granholmen

mktmkt mer!

ARMAGEDDON´

wwaaaooow säger jag bara. den filmen är så jäkla bra!
varje gång jag ser den börjar jag alltid storböla som en liten unge





får se om det blir lite jobb ikväll också, sen filmkväll med carra och kanske amanda eller nåt (:
men först ska jag fixa och dona lite i mitt rum tänkte jag... om jag orkar.. man blir helt trött av det här vädret, man orkar typ inte göra ett smack ;o skit tråkigt. men får hoppas på sol nästa vecka när jag har semester och inte jobbar på heela veckan (:

jaja, puss!

Let mercy come and wash away´

when i tried so hard, and got so far
but in the end, it doesnt even matter.
i had to fall, to loose it all
but in the end, it doesnt even matter
I´ve put my trust in you
pushed as far as i can go.





digging deeper

why don´t you come over here´

why don´t you sit down on top of me
aayo, I´m tired of using technology
i need you right in front of me


för ett tag sedan kändes det som att jag verkligen hade allt, och då menar jag allt.
men nu såhär i efterhand vet jag att det fattas något i mitt liv, och jag svär över hela mitt hjärta att den delen
som fattas är du. det är du som borde ligga här bredvid mig och hålla om mig från kväll till morgon, natt till dag.
jag har försökt att gå vidare, men det finns absolut ingen som får mitt hjärta att gå i högvarv som du. och jag vet själv hur det låter, jag kan inte fatta det själv hur jag kan sitta här och skriva det. haha. men just för tillfället kände att jag lära skriva av mig lite känslor och tankar.
jag blir arg, arg på mig själv för att jag aldrig tar tag i saker och ting.
det finns dagar jag bara vill ringa och berätta hur livet är underbart eller hur det suger, men jag är alldedes för feg, är rädd  hur du kommer tänka och tycka om mig. för ärligt talat vet jag inte alls vart jag har dig, om du tycker jag är en galen brud som är knasig som fan eller om du faktiskt gillar mig, lite iallafall?

jag kan vara ärlig och säga att varje gång jag träffar en kille undrar jag hur det skulle vara om den här killen var du
men jaja, nu får det räcka.

puss





When I see you, I run out of words´

shhue fowks.

lingbolyran i helgen var grym, förfest hos bäckman. en hel jäkla hög kom, tror vi blev drygt 30 pers.
sen blev det buss till lingbo och en hel del allsång! haha. jag och amanda tog kommandot.
vi kom dit och amanda och carro smet genom staketet och sprang över en hel jävla åker med brännässlor (stavning?) för att komma in på parken. haha! jaja, camilla och jag dissade brännskador så vi betalade och såg glad ut. :D
hela gänget kom in på öltältet, fast det var på håret att jag inte kom in. haha! stod där hur länge som helst och snackade med honom, tillslut lurade jag honom att gubben i grå skägget som stod borta vid baren sa att det var lugnt! och jävla tur var den gubben som typ höll i allting, pust.
vi dansade, träffade folk och hade as trevligt. som vanligt med er allihopa! :)
jaja, sen vare efterfest till 6 på morgonen.  mycket trevligt :)
dagen efter blev det atalanta och hamburgetallrik med carra, amanda, niklas, marcus, mårten och robin
aldrig uppskattat mat så mycket som då.

dessutom bor jag själv heeela vecka 30 i kalle och annas hus. hundvakt till Birk, posarn.
och den 24e är det ålandsresa med seecuritas, mohaha! tagga.

ikväll är det jobb med caroline, hårdkörning.


lite bilder från förfesten på Lingbolyran då :D

 dricker ur våran bucket, yey

 lite folk :)

 lite folk :)

 Lars och robin

 Amanda och Joline

 Robin och Marcus

 haha, dans på efterfesten.

 

 

    

 klockren!

 carro och diva

 Maya och Niklas

 Carra, carro och Joline

 



puss!


RSS 2.0