YOU´RE SO AMAZING´

Hej mina kära vänner!
jag och amanda rejjsade in till sjukhuset idag för carro har blivit inlagd och fått dropp och shit, förmodligen blindtarmen. så hon måste vara där minst ett dygn för observation. i morgon ska hon göra lite mer tester men vi hoppas på att hon kan komma hem. vi hade iallafall med oss en solo tidning och en skvallertidning (NU) så hon blev lite gladare iallafall : ) i morgon om carro kommer hem så blir det en fet myskväll med alla brudarna, idol och en jävla massa godis. inte för att jag är speciellt värd det som varit hemma hela veckan men i morgon ska jag faktiskt ta mig till skolan! woh (y)



suttit och lyssnat sönder en låt nu, den är bra. gör mej en tjänst och ta några minuter till att lyssna på den.






i helgen ska jag rida, det har jag bestämt mej för. jag saknar tuffe och känner att jag vill testa och ser hur fasen det går. undrar om jag ska ringa angelica också och fråga om hon hänger på

 jag saknar dej lite, faktiskt.


JAG LEVER FÖR DET HÄR, DET LIGGER I MIN SJÄL´

ursäkta mitt språk, men fuck svenska essä. har läst den där boken nu och jag vet fortfarande inte vart jag ska börja någonstanns. ska fortsätta med det där i morgon tänkte jag, pallar inte mer. laddar hem lite skön musik till fjällen, ännu mer musik! kommer bli supersweet. är så taggad så jag vet inte vart jag ska ta vägen!




love this song. den får en på så otroligt mycket bättre humör, ingen aning varför.
men i bilen till fjällen kommer den här gå om och om igen kan jag lova

puss på er.

 

 

.......och puss på dej älskling, hoppas det inte är något allvarligt! love.


TEORI AVKLARAD´

yeeey, mina kära vänner. klarade kunskapsprovet för körkortet idag och jag är så jävla glad! lättad som fan. trodde aldrig jag skulle klara det på första försöket, haha. menmen. uppkörning nästa vecka, skulle vara underbart och klara körningen på en gång också, hope so!

fjällen resa med skönaste gänget på typ tolv pers den 9:e dec. en lång weekend i funäsdalen. sweeeeeeeeeeeet.

skolan går väl inte alls som tänkt det här året heller, måste rycka upp det här nu.




jag förstår ingenting.

SISTA DAGEN PÅ VECKAN´

freeedag. nu är det helg. i kväll ska jag på dejt med amanda, vi ska gå på new moon. myyys.
i morgon ska jag coacha några basketflickor som har borta match, kommer bli as roligt. är sjukt taggad på en coachvinst! mohaha ;)

sen på kvällen ska jag hitta på nåt roligt med mina kära vänner!

puss och hej.

EN HALVTIMME KVAR´

shit nu var det över 3 veckor sedan jag skrev blogg! crazy. men det är för att jag varit dösjuk, varit på intensivvecka osv. är helt off nu, tog vaccinspruta i onsdags och känner hur ont det gör i armen fortfarande, bajs på det. men annars mår jag superbra! helg och allt. kunde inte varit bättre.

annars då? ligger efter sjukt mycket i skolan, skit stressad för teoriprovet och uppkörningen.

i helgen blir det fest förmodligen

nu ska jag fortsätta med historia och sen käka.. :)

amanda är sjuk också! miss ya!

puss på er.


RSS 2.0