HÅRDPASS IDAG IGEN`

nu känns det som om gymmet börjar bli lite ut-tjatat på min blogg. höh. men jag kan inte rå för det, det är typ det enda jag kommer göra nu innan jag åker till thailand, och jobba såklart. iallafall så drog jag och amanda en sväng och körde hårt som fan, simmade lite och bubblade. dessutom var det förbannat läskigt och köra i det här vädret! inte nog med att snön kastar sig mot rutan och snöröken täcker hela bilen när man får möte så har jag sladdat... hudraelvagånger gånger idag... typ. hatar vinter och kyla.
idag har jag ätit min jäkla tonfisksallad också, trodde inte jag skulle gilla den men den var supergood!
carro och jägis är sjuk eller har varit sjuk iallafall, era stackare! men i morgon blir dom med till gymmet hoppas jag! och i morgon kan jag nämna är en viktig dag för carro! håller tummarna älskling!




pöss

PANIIK!`

fan vad gaalen jag blir! inte haft en dator på hur många veckor som helst, fortfarande på lagning. suck.
så nu tar jag chansen så fort jag får och skriver från någon annans dator. jaja.
jag kom precis hem efter ett pass på gymmet med tjejerna, duktiga brudar asså.

dessutom gick carro hem till mej häromkvällen och hade panikångest till tuusen! för thailand, haha. vi skrämde upp varandra rejält om flygkrascher,droger och en massa. det slutade med att anna fick hämta henne för hon inte vågade gå hem! haha. jaja. det kommer gå bra ((:

ska kolla på lite sommarjobb nu, norge? fritidsresor? Au pair? yey. jag ska INTE vara kvar i Sverige efter studenten, den saken är klar. men man får se vad som händer (;





orkar bara lägga ut två bilder av vart vi kommer hänga första veckan  i thailand, ett hus vi hyrt privat i ett område med pool, jacuzzi osv.
+ att vi har världens mysigaste altan med soffor och så. superb. kommer bli så jäkla bra, är så galet taggad.







puss .

ABOUT YOU KNOW´

vilken jäkla vecka, legat död. både jag och min syster ligger, emma åkte till sjukhuset igår också så hon har fått massa pencelin och shit. mamma ska hämta ut en massa på apoteket idag till mig med. sweet.

det har hänt så sjukt mycket också inom projektarbetet! i måndags åkte vi på möte med kyrkan, sökte bidrag till vårat projektarbete. vi blev lovad minst 5.000:- men den 27:e får vi reda på om vi får mer. stefan skulle höra med rådet om det fanns möjlighet till mer bidrag. jag kunde inte låta bli att le när han sa det, jag ska nog börja gå mer i kyrkan asså.

sen fixade vi boende också, privat. av en svensk familj, världens jävla lya i ett område med världens pool och allt. hur najs som helst! dom fixar minibuss till oss när vi kommer till phuket och allting.
jag blir bara mer och mer taggad för varje dag!

nu sitter jag och dunkar idol skivan, jag gillar alla som sjunger bara mer och mer.
som erika selin när hon sjunger about you know, hon sjunger den riktigt bra.

men nästa idol ska jag se till att carro också är med! haha. fan va kul! undrar om jag ska ringa henne och höra hur det går för henne med körkortet. :))


´I know everything changes
All the cities and faces
But I know how I feel about you

There's a mountain between us
But theres one thing I'm sure of
That I know how I feel about you
´






MYS MED BRUDARNA IKVÄLL´

vilken jävla daaaag! jag och brorsan tog en varsin skoter på eftermiddagen, tankade och drog iväg på långtur. på vägen hem efter kolforsvägen så gick min sönder? gick inte ens att bogsera med vipern för den var helt stum! vi vet vad det är för fel men det här händer liksom bara mej... tur var vi nära vägen så vi lastade och åkte bil hem. jaja. jag är en riktig olycksfågel känns det som. borde inte få röra någonting. ikväll blir det sent för vi har tänkt poppa lite popcorn och kolla på tv, golden globe awards, om jag inte minns fel.

nu har vi fått ett infall, vi ska fota elin. haha. vi håller på och fixar henne nu. hon kommer bli aaaaaas snyyyyggg

jaja. puss på det







kolla på en massa bilder från lysekil, heeeeelt jävla galet.

SO JUST PULL THE TRIGGER´

kan ju redan nu säga att det var jäkla behövligt med sovmorgon idag, fan va skönt!
i skolan hade vi bild i typ två timmar, soft som fasen! jag ritade ett samhälle som en femåring men det var tydligen "inne" och rita så nu... sen har vi taggat thailand, kollat lite hotell, inrikesflyg osv. känns som om det kommer vara det stoora samtalsämnet både före och efter vi varit där ;)

men just nu håller jag på och kokar lite soppa som jag ska slänga i mig innan gymmet. jag är grym. kände att jag behövde skriva sådär för att peppa mig själv eftersom jag egentligen skulle vilja ligga framför en film med en fet godispåse just nu. haha, fan.. det tar på en och gå till skolan! haha. men ska hålla i det här nu.
den här veckan har ju gått fort som fasen, i morgon är det fredag liksom!? blir lite film-mys kanske? ev. en kort sväng till gymmet :)) vi ska bli träningsfreaks, heh.

ska ringa mina kära vänner och höra vad dom gör!

puss så länge!


DOWN UNDER´

yeey fowks. nu har jag och brudarna kört världens jävla hårdpass på gymmet. bra start på mitt "nya" hälsosammare liv! haha. vi ska försöka hinna gymma varje dag korta eller långa, shit the same. så jävla skönt och duscha, bastam bubbla osv. man känner sig så himla fräsch efter det, helt sjukt skönt.

i morgon har jag sovmorgon, skönt. åkt in 07.15 tåget varje jäkla dag sen vi började skolan. men i morgon blir det halv tolv så det känns naaajs.

puss!



måste ha världens goaste syster. älskar dej sötis!

THAILANDRESA BOKAD´

nu har det gått alldedes för långt igen, men glömmer faktiskt bort att uppdatera så jäkla ofta! haha. får skäll av mina vänner som går in och kollar på min blogg men att jag aldrig skrivit nåt nytt.

nyår var sjukt roligt, alla närmaste var hemma hos carro sen drog vi vidare. kort och gott. 2009 har varit galen och så även nyårsafton!

jag ska försöka hålla mina jäkla nyårslöften också,
 hade tre saker:
satsa allt jag har på skolan
gå ner minst 7kg till thailand
sluta röka 
har redan brytit sista löftet..


nu i veckan har vi bokat våran thailandresa och jag är så grymt taggad! vi är sex pers som först är en vecka i phucket sen tar vi inrikesflyg till koh pangan och har semester en vecka där sen drar vi ner till bangkok sista två-tre nätterna! shoppar och festar gäärnet.

nu ikväll ska vi åka och gymma igen på badhuset, ta ett hårt jäkla pass och sedan basta med tjejerna. myys.

pusspuss

RSS 2.0