I think you can´

hej sötnosar! det har hänt en del efter skärgården! jag har legat på hårdkörning!
igår var jag på arbetsförmedlingen och skrev in mig, kändes toppen att ha det gjort.
imorse hörde jag att det var någon som var i rummet bredvid... det var tydligen amanda som gjorde sig hemma :) haha. sen kom hon in och drog upp mig, vi drack kaffe i morgon solen på altan och snackade skit.
love it!
åt lite smörgås, fil och drack ännu mer kaffe sen drog vi till jobbet och skildes åt, åkte min pärla för en gångs skull! vilket jävla drag det är i den bilen om inte annat så hör man direkt när jag kommer för den hörs på milslång väg! gick super bra på jobbet iallafall, känns skönt och komma in i det igen efter två veckors uppehåll. jobbar kväll i morgon igen, torsdag, fredag och en delad tur på lördag! klirr i kassan säger jag bara. fan va skönt!

mina chill-gos-favoriter i höst mörkret är just nu

Damien Rice - 9 crimes
Richard Marx - right here waiting
Rise Against - Hero of war
Pixie Lott - Apologise (Acoustic)
Dead by April - Promise me (Acoustic)
Melissa Horn, Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut
John Mayer - I´m gonna find another you & Slow dancing in a burning room
Sinead O´connor- Nothing compares 2 U
Coldplay - The scientist & Yellow
teddy geiger - for you i will



jag hade laddat inför utgång i helgen med brudsen men vi skjuter upp det tills nästa helg! för inga får gå ut om inte jag är med! mwohahaha! :) puss på taggad tjej.



btw så har jag fått förfrågan om att gör comeback och börja lira boll igen, kanske ännnu mer taggad tjej! ska bli galet roligt! har inte haft tid tidigare men... why not?



HJÄRTA SKÄRGÅRDEN´

jag säger bara det, fyfan vilken underbar vecka! saknar huset som jag gör lika mycket varje år men det här året blev alla sjuka och underbara typer som var där mer saknade :) puss på dem!
jag orkar inte rabbla upp allt som hände hela veckan för det skulle i stort sätt bli en bok men jag kan säga att det var en klockren vecka




   

  

  

  



 



alla härliga själar är inte med på bilderna men det kommer fler senare.
iaf så taggar vi om till nästa år! puss på det.



<3






RSS 2.0