FJÄLLEN 2009´

shit assså, jag vet inte ens vart jag ska börja. hände så otroligt mycket denna helg, roliga och tråkiga saker men minnen som man aldrig glömmer iallafall.
tre fullpackade bilar drog iväg så sent som halv fem på torsdag kväll.. vi åkte och handlade mat i bollnäs och stannade till på max och käkade allihopa.. vi stannade till i färila och snackade ihop oss lite, det slutade iaf med att en bil blev kvar där för bränslepumpen slutade fungera.. haha! så jäkla typiskt. dom sov i deras bil på verkstaden och kom på fredag eftermiddag istället!

jaja, jag orkar inte skriva så detaljerat. vi hann med snöbollskrig, pulka efter bil, bruten tumme, borttappade bilnycklar, en hel del fiesta helt enkelt.
dessutom lyckades vi till och med tappa bort lina! haha. hon hade dragit på efterfest och det märkte vi två timmar senare. hahaha. schyssta kompisar! men alla hade faktiskt fullt upp och ta sig hem själv. :D
kort och gott, vilken jävla rolig weekend.

hemresan var däremot en annan visa. 
slutade med att bilen fick sladd utanför holmsveden och voltade 2 o ½ varv mot skogen och in i ett träd. jag satt bredvid föraren och min dörr var ner mot backen... ni kan tänka er känslan när man inte vet om någon är skadad eller död, eller om man själv är skadad. man har sån chock och panik att man bara skriker i panikröst "ingen panik", "lever alla" jag tror inte man fattar det själv förrän man själv varit med om det.
det satt tre bak, carro som satt längst till vänster hängde i bältet och kunde inte släppa lös sig eftersom hon skulle ramla ner på joline och lina nedanför... jag kommer ihåg att det stack i ansiktet av granen som stack igenom min ruta.
och den panik man hade för att försöka hjälpa alla ur, carros dörr var helt intryckt så den gick inte att öppna.
amandas dörr var den enda som vi fick upp, och jag lovar... den vägde säkert 100 kg, man kan inte tro att den är så tung när man öppnar den på det sättet... alla kom tillslut ut och alla stod efter vägkanten och var helt panikslagna, två bilar kom ganska på en gång.. brandkår, polis, ambulans och sånt kom också snabbt.
det här är något jag aldrig vill vara med om. även fast vi klarade oss bra så tänker man hela tiden på vad som kunde ha hänt.. vi missade en stor sten till vänster och en stor lyckstolpe och en tall till höger... så vi hade sån tur som hamnade just där vi hamnade..

några av oss har olyckligtvis varit in på akutrönken och sådär, provsvaren har inte kommit men jag hoppas att det inte är något allvarligt.

igår var vi på "krismöte" allihopa och det kändes otroligt bra och prata ut om vad som hände och sådär.

och sen nu har jag jullov, sweet.

snart jul & nyår också, fan vad tiden går fort!

några bilder..

puss.

 



 

 





ÄÄÄÄÄÄNTLIIIIIIIIGEN!´

igår fick jag mitt körkort, yeeey. så lycklig! kan fortfarande inte fatta det.
men jag, carro, jägis & amanda åkte in till sandviken igår efter jag jobbat... vi stanna till på donken och tog en glass och snacka en massa skit, mys faktiskt. kom hem halv ett så blev en sen kväll! :)))

nu sitter vi här på marknadsföringen och ska försöka ta tag i oss själva. en stor fet latté gjorde min morgon kan jag säga. carro ringe tio i sju och gormade om att jag var tvungen och ta tåget kvart över sju med dom! hahaha. jag hade snoozat i över en timme.. men tur har jag så otroliga bra kompisar som ringer hem till mej och skäller! hahaha :) love yah.

puss på att det idag är en vecka till fjällen.




 


RSS 2.0