CONVERSE´

hämtade ut mitt paket från nelly idag, alltid lika roligt och se vad man klickat hem. men inte lika roligt när i stort ingenting sitter braaaaaaa.. jag tror tydligen jag är mindre än vad jag är.. suck.fuck.bajs.korv.
nu har jag tre skit snygga byxor som jag knappt får över arslet. bradär.
skorna satt väl bra, liite stora dock. ser ut som jag har världens längsta kråkfötter.
kraxkråkan med kråkfötterna.

over and out



Kärlek vid sista ögonkastet´

faaaan va häääärligt! jag har fått in min lön idag, wooopwhoop.
kan säga såhär, trodde det skulle ligga på ca 5-6 men det var liiite meer ;) ganska najs nu när man ska till sthlm i helgen, laaddar till hundra tusen! kommer bli gaaalet! ska boka bussen idag!

jobbade hela helgen, måndag, tisdag, idag och i morgon! var lite lättare att säga ja till jobb när man fått lön. :))
neppps. nu ska jag åka och sola sen fixa i ordning innan work. måste tvätta som fan och leta på resväska.

puss


I feel my wings have broken in your hands´

"Somebody save me
Let your warm hands break right through
Somebody save me
I don't care how you do it
Just stay
Stay
Come on
I've been waiting for you"


sånna här dagar som denna är så sjukt tråkiga men ibland underbara. jag har legat med datorn på magen hela dagen och hela kvällen. det enda jag gjort som varit typ de "mest" ansträngande är duschat, kände att det behövdes. fick iallafall jobb till i morgon, wooh   o. ganska najs tur iallafall :)  basketträning som gäller på kvällen. sweet.



puss godnatt



Drops of jupiter´

tjoooho. helt slut efter en hel helgs långa turer! hänt mycket roligt! hahaha. en sa att jag hade fasta tuttar frågade den andra om hon hade två trasor under tröjan! hahaha. men somsagt. idag hade jag verkligen en flumdag så allt var roligt. kvällen slutade med en liten trip till gävle :) inte gjort något alls annat än att jobba den här helgen så behövde mina girls en liten stund! om det inte blir jobb i morgon funderar jag faktiskt på att ta en simtur och lite bubbel, vore kanske hur skönt som helst och det måste jag fan få vara värd. när man endå är igång kanske man ska tvinga lina om en helkroppsmassage också. (y) vi gjorde de förut och det var heeelt underbart! fan. var seriöst slut i en vecka!


liiiisteeen!






puss, godnatt

I´d rather be with you´

heeeelt sluuuut. blev några glas och nån whiskey för mycket igår. fast jag lovat mig själv en vit helg.typiskt. måste bara tillägga att min släkt och våra grannar är sjukt roliga! hahaha i love them! jobbet idag gick kanon! en delad tur, flöt på bra nog. i morgon jobbar jag med lina, aaskuul! ska visa henne alla mina underbara troll!

jag kan inte sluta tagga nästa helg, kommer bli sjukt bra och sjukt roligt! fan vad vi ska köra på! yeey. jag och lina har bestämt oss för en tät stockholmare! hoho! sen kommer halloweeen, bara roliga helger på gång! kan behövas också efter en helg som denna!

fick ännu ett paket som jag hämtade ut idag. när ska allt sluta? hur mycket har jag shoppat på nätet egentligen? fortfarande så väntar jag mina skor och massa grejjor från nelly på över tusen spänn. brrra. tur är det lön snart!




ibland undrar jag hur du har det och hur jag skulle ta det om jag träffade dig igen efter så många år
känslan av att se dig igen skulle nog faktiskt vara underbar...
...det var bara du...



we built this city´

kom precis hem från jobbet, kom på att daddy fyller år idag också, bradär! tur hade övriga familjen lagt ner energi på present! jaja. fest blir det för honom i morgon
det gick iaf asbra på jobbet btw! jag och denice hade fullt upp men tiden gick fort och det kändes riktigt bra. kulkul!

neppps. nu blir det en bra film!


I want you to love me, like I'm a hot pie
Keep thinkin' of me, doin' what you like
So boy forget about the world cuz it's gon' be me and you tonight
I wanna make you beg for it, then imma make you swallow your pride


 saknar värmen reeeedan


Defying Gravity´

tjoho fowks. nu var det allt bra länge sen igen, känns det som. heh .denna helg skulle egentligen vara full fart men bangare som man är så väljer man jobbet, men det känns bra. har inte jobbat nånting under veckan istället har man tränat som en galning, städat om och om igen, dunkat härliga merlissa horn och såklart taggat till nästa helg! för då är det travie maccoy som gäller på göta källare, LOVE IT!  måste lära mig alla texter också, craaaap.
sämst på texter och namn. men har en vecka på mig att dunka dem så det löser sig nog! jag kan refrängen i billionaire, det är väl huvudsaken?
det här kanske blir min första vita helg sen studenten, det skulle vara sjukt skönt i sånna fall. börjar få lite dåligt samvete för allt festande! då är det illa.

jaja. min pärla har gått igenom besiktningen = glad tjej!
då ska det bara bytas till vinterdäck vilket chatrin eriksson ska ge sig på i morgon!

basketen är btw. ASKUL! jag måste bara få höja laget + coach upp till skyarna för fan va härligt det här! asbra stämning och dessutom är vi riktigt bra! puss på er

igår hämtade jag ut en massa paket på posten så nu är jag i stort sätt pank till lön! inväntar mina converse och lite saker också. SEEEN är det inga mer "lägg i shoppingbag" på nätet! fuck it. nu är det spara pengarna och åka till london eller australien! woohooo. men först ska jag skriva mitt personliga brev på engelska.



jobb 16-21
puss


I will remember you´

gick sjukt bra på jobbet idag! i love it. känner att jag endå hör hemma där! vill bara pussa på allihopa!
jobbade 14-21.15 så varit en hel dags jobb och just nu är jag totalt slut! sov dåligt natten som var också! just nu kan jag inte heller sova, är galet nervös för i morgon! samtidigt som jag är superduper taggad! jajaja. vårat hemma spa är skjutet till i morgon så vi kan dra i oss några glas vin! mahaha. mys.
tog ut mina biljetter idag också! taaaaaaaaagggaaaaaa bruuuudar! wooopwhooop!



vi saknar dig varje dag.


DR. LINA

gjort min hemläxa till mr. kent och sen tränat basket, var lite tungt faktiskt. tror jag använde alla mina hjärnceller till uppgiften. meenmeen. taggar som fan till matchen på lördag!
har lunchat med lina idag också, först skulle vi käka sallad på trillin, vi slutade på brinks bodega med hamburgare! bra där.

sen har dr. Lina eller ska man säga sex och samlevnads experten Lina berättat mig mig när man kan bli med barn och inte, att jag fömodligen har ägglossning just nu + lite till somsagt, hahaha. och sen la hon till att jag skulle låta bli kudden!  ibland dör jag verkligen.

i morgon är det jobb som gäller och på kvällen ska jag pussas lite med mina damer och ha hemma spa. måste verkligen göra något åt mina fötter! dom är totalt mörbultade! dessutom ser jag fram emot att mina ruckeltuppar ska killa mig på ryggen hela natten! annars blir det faan inga pussar!!!!

love


Standing where you left me´

blev inget röjja älgar från skogen! fick åka och jobba istället, men jag laddar om tills efter helgen!
kanske lika bra att det inte blev nåt, svinigt kallt i morse! jaja. nu har jag världens planer inför nästa helg.
och nu i helgen har vi premiääär match! astaggad och asnervös. heh. hoppas bara på att jag överlever med min sådära superbra kondis! sen jag kom hem vid lunch har jag både tvättat vikt OCH hängt! städat mitt rum har jag också hunnit med, redigt! snart ska jag fram och hämta ut mitt paket på posten och hämta lillhjärtat, hoho! känner att jag har en väldigt aktiv dag idag. får inte glömma att slå en pling till mina damer sen heller innan ena ruckelhönan åker tillbaka till gävle!

puss








´ibland blir jag helt chockad, haha! vissa tänker inte med nånting .

Been there, done that´

lördagkvällen var.. händelserik! Nina kom på lördagkvällen från uppsala som jag inte träffat på hur länge som helst! drog ihop brudsen och hade lite förkrök sen fick vi skjuts in till stan där vi drog till fetaste öltältet mitt på torget, oktober festen? som jag inte hört nånting om! anyway. askul! vi beställde festaste ölglasen och röjjde på som vanligt. vidare till o lerys och där blev det ännu mer röjj. slutade med efterfest hos bäckman där jag fick trycka mig ned i en liten dubbelsäng med 3 andra.
igår låg jag hela dagen och sov, carro ringde och drog med mig på elins innebandy match sen blev det pizza och sängen igen. helt slut. min ruckelhöna har varit här och druckit kaffe efter lunch, vi har även kommit på vår outfit till halloween, som kommer bli awesome btw! försökte mig på korv stroganoff som blev korvgryta! nu funderar jag på om jag har matförgiftat mig själv! bra där...



snart dax för jobb också. fick en H0 ikväll och i morgon laddar jag inför älgjakt! jag och amanda ska ut och röjja skogarna från älg!

<3

U Got me good´

okej fowks... lite uppdatering! efter basketträningen i torsdags var det raka spåret in till stan och hem till carro och franks crib! där väntade såklart bästa brudarna! vi drog i oss några glas vin och gjorde entré på bilagan, såklart ägde vi allt och alla! hahaha. miljonär som bjöd oss på drinkar och skröt om sin hummer som stod utanför med svampbob på. kunde inte sluta mobba honom för det! jaja. creap var dom i högsta grad! skulle dra vidare till slicken men var alldeles för roligt och sjunga karaoke inför dvärgar, miljonärer och annat roligt folk! slutade med taxi hem till stigslund och eftersom max var stäääängt! så fick jag äta världens godaste köttfärsås med spaggetttii! minnet därifrån är suddigt men enligt mina foton och video klipp på mobilen så hade vi riktigt roligt. älskar mina vänner, ni är bäst.

ikväll väntar lite vin mys med brudarna och Nina kommer på besök från uppsala! super roligt! var flera år sedan vi sågs sist! :)))














I Love you´

nu är biljetterna bokade och det känns asbra! är superdupertaggad. som alltid!
hade nyss lina i luren och det verkar inte gå sådär som på smör med hennes bokning! hahahaha. ganska kul! har varit och gymmat lite smått somsagt, med min ruckelkorv! blev lite mys i bubblet också och det gillar vi.
pratade med min andra ruckeltupp innan om i morgon och sötaste hon var! "dududu... jag älskar dig" blev helt varm och bara så du vet stumpan så älskar jag dig med! puss på dig!



Fields of gold´

fan vad jag har grejjat idag! rensat hela min garderob och byrå! slängt precis allt jag inte använder endå är det proppat. men nu känns det bra! har organiserat lite iaf och städat mitt rum (behövdes verkligen) sen skuuulle jag börja skriva på mitt personliga brev men jag skjuter på det en dag eller två.... om jag inte får megaryck ikväll och skriver ihop nåt.
dessutom mitt i allt har jag beställt en massa saker, blir rädd för mig själv ibland när jag sitter och beställer från internet! det är alldeles för bekvämt! man bara klickar i det man vill ha och skickar efter! jag har lovat mig själv att aldrig ta på faktura men idag bröt jag den regeln. heh. jaja. tänkte åka och gymma en stund senare med min ruckelkorv och sen ska vi bubbla lite och svettas i bastun! myyyys. i morgon kväll efter träningen är det girlsnight i frank och carros crib! med en massa vin och mys innan vi ska satsa på våran sångkarriär på bilagan! hoho! tagga. puss på det.

hoppas jag får jobba i helgen, lördag och söndag vore najs.


nu är det pannkaksdags.

Shark in the water´

vad fan hände?  okej, nu ska jag rycka upp mig! ingen ska få mig vara nån annan än mig själv. även hur nervös han gör mig eller hur han får mig att lägga mig i underläge. fuck it.

nu är jag i sadeln igen!


I just wan´t you to know who i´am

hemma efter basketträning, helt slut som vanligt. men sjukt taggad till nästa! btw. så... nästa helg är det förmodligen match hemma och dåååå jävlar ska ALLA som jag känner vara där! vi behöver allt stöd vi kan få! dessutom måste jag ju få visa mina skills. heh.

varit sjukt hängig och off de här dagarna. sovit hela dagarna, febern gick iallafall ned i morse och klockan 12 hade jag ingen feber alls? ;s dum kanske som åkte och tränade men orkade inte hänga hemma mer. somsagt är det sjukstuga här hemma, eftersom jag var piggast idag fick jag åka och handla med walter och emma.. vilket jag aldrig gör om i hela mitt liv! blev vagn race i mataffären och när jag kom fram till kassan hade dom ryckt åt sig glassar och det tyckte jag väl var okej.. men längst under hade emma gömt med sig en barbie som hon hoppats på att jag skulle missa. in your face sweetie! hon fick allt nöja sig med glass och hubbabubba!

har asmycket och göra i morgon, ska skriva ett kingass personligt brev så min jobb-coach blir stolt över mig. känns som om han har jätte höga förväntningar på mig! men det känns jäkligt bra. han hade lagt många bra ord för mig till arbetsförmedlingen. en annan sak jag gjort idag, håålll andaaan!
jag har skickat in en ansökan till OP assistant. kalle ringde mig idag och tvingade mig att ansöka! vi får väl se vart det tar vägen, kan bli bra eller så blir det ingenting. känns som jag har många bollar i luften just nu så måste börja strukturera lite, Linnea från Cultural care ringer stup i kvarten och vill att jag ska hitta värdefamilj och fixa min ansökan där. samtidigt som jag vill jobba i australien eller någon härlig pub i london. + att jag fortfarande jobbar kvar som timvikarie på bysjöstrand jaja. det där ska jag och kenta fixa..





vi var oslagbara, skövde basket cup 08. vi var alltid oslagbara!
fan vilka härliga minnen man har med er alla brudar! :)))






Just the way you are´

nu är jag astaggad på bilagan till helgen! hahaha. så fort helgen är slut så taggar man om.
den 29e är det huvudstaden som gäller. travie McCoy och Bruno Mars! i love it. weekend i the big city med brudsen, nånting att se fram emot!



nickelback är min nya drog.






someday ,

Savin me´

lite uppdatering ifrån helgens bravader, hahaha. ett ord.. GALET!
helt sjukt roligt! jag och mandis fixade oss lite hos morfar och tog ett glas vin innan vi drog till Lina där det var proppat hus! både vänner och släktingar vilket var askul! det blev snack, skratt och spel! sen drog vi alla in till the big city med tåget halv elva! var visst inte bara vi från ockelbo som skulle in och shejka ass. vi drog vidare mot slicken, tänkte först dra till saints men tiden rann iväg. anyway! vi kom in på slick och hade aaaaaskuuuul. satt med ett gäng som någon av tjejerna kände! supertaggad som man var så var det bara att kööra på! till och med så en var så ovanligt snäll och slickade upp öl från mitt ben? sick bastard! hahaha. jaja kvällen var lång och händelserik! när den väl var slut så drog vi ut och stöter på bror bäckman på bästa humör! haha. sen tar ett creap tag i mig och är sjukt konstig och håller fast mig, tur att min bästa vän har full koll på creap och skickar iväg honom. men efter att han försökt sig på alla så hänger han fortfarande efter oss och vägrar ge sig av.. hamnar på södergrillen iallafall och där frågar killen i kassan typ.. vart är det bästa stället att skjuta en kille? i huvudet? eller nåt. jaha? då hotar han tydligen med att skjuta robin!! helt stört! slutar med att han får krypa hem! hahaha.

lördagen var tung som fan, men åkte och jobbade 14-21.15
rullade på ganska bra, är så jäkla glad att det var en sån pass lugn kväll som det var. vi var klar tidigt!
+ att jag kände mig sjukt hängig, frossa och febrig! först trodde jag att det var bakfyllan som kom under kvällen men det var de tydligen inte ;o sov nästan ingenting ;o så sjukanmälde mig på söndagen från jobbet, vilket var en jäkla tur! hade inte klarat av att jobba. värsta sjukstugan här hemma! morsan ligger också i feber och huvudvärk.
doooock. åkte jag med amanda och Lina till sandviken och fick i mig lite käk igår kväll. vår rullar, friterad kyckling och ris går aaalltid i! hur sjuk man än är! nu ska jag ta en alvedon och kolla på en bra film.



cold, case love.

RSS 2.0