HALLOWEEEN, det snöar baby

yeeeeee, ikväll äre fest! så det bara stänker om det! kommer bli najs hoppas jag! har träning till halv sju så min morfar ska hämta mej då. måste gå tidigare och duscha, men sen är det raka vägen till s-viken! får slänga i mej en kyckligsallad på vägen dit (: förfix och sånt grejjs, dom har redan käkat middag när jag kommer sååatt jag missar den :/  men kyckligsallad är ju mums!
sen tar vi bussen till gävle (s-kyrkan)  massa folk som ska dit! sen går bussen till norrsundet 02.15, så ska väl försöka komma på den antar jag :D

nu ska jag oh lillsyran ut och göra en feet stor snöögubbbe!





tagga kväll brudar

okeey, i woke up in heaven today

hellou, gissar på att alla haft ett underbart höstlov än så länge? :D det har väl jag också antar jag, mycket träning och mycket pålle. men det är skönt, idag var det riktigt underbart väder! red en sväng i skogen och hittade nya stigar. sen åkte vi till stan och shoppade loss lite fick studiebidraget i förväg eftersom jag är så jävla beroende av pengar just nu... brände 600 spänn till bara halloween festen. greeat job! köpte lite hårfärg i spray, svart och guldkglitter! dessutom måste jag betala fakturan jag fick när jag beställde peruken, lösögonfransarna och allt det.. men ska skicka tillbaka allt förutom ögonfransarna, haha! peruken var så äckligt ful, dessutom lossnade det "hår" så fort man tog lite på den, aya. jag får färga mitt eget för kvällen! blir nog superbra det också.

min bästa angelica åkte hem för ett tag sen, vi kollade på en film i sängen och snackade lite.

i morgon ska jag fööörsöka springa en gång, vore ju sååå bra! men när jag ligger í sängen tidigt som fan på morgonen så är jag inte lika taggad... meeen i morgon jävlar! även om jag måste slita mej själv i håret för att ta mej ur min otroligt sköna och underbart varma säng, so be it.



ibland fattar jag inte vad du har innanför ditt huvud? vad vill du egentligen? varför kan du inte bara säga istället för att ge mej falska förhoppningar..? ):



I wish i could rip out a page of memory, cuz i put to much energy in him and me. Can´t wait til I get through this phase. Cuz  I´ts killing me, to bad we can´t re-write our own history

This love is taking all off my energy

/C.

burnin´upp

okeeeej, nu försvann hela inlägget. jävla skit. men kör på en kort notis.

nu vet jag en sak, och den är så jävla positiv så jag vet inte vad jag ska ta mej till!
jag är så jävla lycklig nu känner jag, och jag menar det! jag tror jag är lyckligare än på länge, väldigt länge.
ni får höra mer sen!

pussgonaattt


ligga bredvid dej och höra dina andetag skulle göra mej till den lyckligaste i världen


firre istället för pizza! MUMS!

heey håmies!

dagen började med prov i naturkunskap B, vilket nöje säger jag bara! jag satt och skratta för mej själv igenom hela lektionen. jag försökte skärpa mej, men när vi skulle skriva om "strövare" och vad det var så skrev jag "sneaky fuckers" sådana som springer runt och smygparar sig bland flockarna, sånna som inte tillhör någon.. ungefär som jag då..
moaha, nej men allvarligt, jag började skratta som fan åt mej själv, var inte speciellt roligt heller, antagligen jag som var helt off i huvudet OFF-CHATRIN. efter provet hängde jag och carra på annie och köpte en pizza på stan med köttfärs och vitlök! och jag menar.. vitlööök det är bland det bästa som finns! yummiie! meen det bästa av detta var att jag och carra stod i mooot pizza! det är såhär att jag och Carra har startat en "vikttävling" vi ska gå ner 5kg till 19 december. och den som INTE klarar det får betala 300 spänn till den andra men klarar båda så blir det inget pengar alls. men jag är sjuuukt taggad! extra pengar är alltid bra till jul! haha! men annie försöker hela tiden få över oss till hennes onda cirkel igenom att käka pizza medans vi sitter och trycker i oss firre. MEEEN, wallaah! vi käkade sallad och firre MUMS säger jag.

nu vart hela inlägget lite ihopkastat, men är väldigt stressad i hjärnan nu när Pärra ska visa filmer strax.

i morgon är det schuuuul för mej
svenska och matte.. here we go!


(2x+3)(x+5)

OKEJ, jag börjar fatta matte! greeeat. jag lovar, det här kommer bli najs.
klarade inte mitt matte prov nu senastg, lite pissigt eftersom jag faktiskt varit smart tidigare i mitt liv.
jaa, jag gick ut med VG i slutbetyg i matte. och det är inte dåligt! men kan inte fatta att allt är så svårt nu.. eller så är det jag som svävar på moln varje lektion. men idag lär jag säga att carra och jag har varit gryyyyyyymt smarta. mohaha! så nu jävlar!

snart lunch, mos och korv, MUMS! sen är det idrott, yee. sen buss hem till härliga Ockelbo, ska fråga efter praktik på kommunen, sen efter det ska jag springa till träningen som börjar 5.
och EFTER det ska jag upp till min underbara tuffe! jag och angelica ska rida runt östby i hooope! myys.


SKA DRA! puuuuuuuussss

not you...


Det finaste jag vet



korta ord blir långa när jag säger att jag älskar dej för allting som du är och du tog mig på fötter igen.
tre ord då jag faller direkt, du och jag.. det bästa som har hänt
och känner du dej ensam är du aldrig till besvär, för när du behöver mig kommer jag redan vara där!
du är stjärnan som föll, från himlen till jorden utan dig vore jag bara en av miljoner
du är det finaste jag vet.

Det är svårt att förklara när ord inte räcker till, kan inte ge dej allt du önskar men du vet att jag vill
du är det finaste jag vet.......
vänta föralltid!




du är musiken i mig

Heej!
har inte hunnit med och suttit vid datorn mycket alls i veckan, lite ovanligt d; haha! men i fredags var vi i stallet och satt på höbalarna och fikade halva natten. sen i lördags var vi på hockeymatch, brynäs mot södertälje! brynäs vann! :D           
J. markström är gryym målis och snygg ;) 




var och jobbade på eftermiddagen, skönt och tjäna 200 spänn snabbt och enkelt.
sen har jag varit i stallet halva dagen med angelica, vi har inte ridit eftersom tuffe bara har 3 skor just nu ;/ skulle ringt hovslagaren ikväll men blev inte så, I MORGON MÅSTE JAG TA TAG I DET!

ååh vad jag dampar! mitt internet är helt fucked up! den dampar varje sekund. så nu är jag inne på msn fast offline.. vet själv hur jävla irreterande det är när folk loggar in och ut hela tiden d;

aya. den här veckan har jag bara naturkunskapsprovet och tänka på, så jag ska börja läsa redan på TISDAG! hinner inte läsa i morgon.. går i skolan till klockan 4 och är hemma runt 5, sen börjar träningen klockan 6 till 8. sen stallet... provet är på torsdag så har några dagar på mej (:

nu är det nog sovdags för chatrin eriksson känns det som, trött som bara den! och tidig skola imorgon också
:( uschbuch!




I just wan´t you to know who I´am



bara du mår bra, det är det viktiga.


mys på höbalarna!

fredagen är lugn denna helg! sköönt och bara ta det lugnt känns det som. känns som en riktig myys fredag.
började dagen med att göra världens fetaste prov på 4 sidor med a,b,c,d,f på alla uppgifter! tog typ 3 ½ timme för mej att göra allt, gjorde alla förutom den sista uppgift som antagligen var MVG +++ men jag är ärligt, JÄVLIGT NÖJD! känns som om jag verkligen fattade mer än nåongsin, vilket var en otroligt stor lättnad för jag trodde jag skulle sitta och bita på pennan hela lektionen ut.
efter provet drog jag och carro på arbetsintervju, vi ska kanske börja jobba på securitas? lovar det kommer bli fett kul! värsta grejjen ju! mohaha. vi ska sköta deras kundbokningar, skaffa bokningar rättare sakt. det tog väl typ 10min eller nåt, haha! sen drog jag, carro & annie på stan och testade stövlar, mösso, jackor, och ja.. halsdukar, allt antar jag? vi skulle med 2 tåget hem till Ockelbo och jag hade mina grejjor kvar på skolan (palla inte bubba på allt) så jag drog tidigare till skolan och hämtade dataväskan och träningsbagen, medans carro köpte en mcflurry till mej och hon nöjde sig med en milkshake, sen satt vi och mumsade det på tåget.
när jag kom hem var jag så förbaskat trött så jag lära seriöst ta en tupplur innan jag åkte till träningen.. träningen gick faktiskt riktigt bra, var sjukt jobbigt men roligt! och skotten satt sisådär.
sen när jag kom hem var min morbror, anna och deras son walter här, jag slängde i mej tacos och annas underbara blåbärspaaaj! onyttigt jag vet... men så gott juu!
och sen med blåbär runt hela munnen svirade jag om till ridkläder och åkte upp tll älsklingarna (stallet ofc). ryktade och pussade lite extra på min sötis, sen la jag och angelica oss på en varsin höbal, höloftet är vårat nya place nu :D  mohaha, men det är så mys där, luktar gott och mjukt framförallt! angelica den gullpöllan hade till&med köpt en varsin stor, saftig bulle och mumsa på medans vi berättade i detalj om våra kärleksproblem! haha, vi har liksom inget bättre för oss en fredagkväll i Ockelbo.. joorå, men räckte med att vi var ut förra fredagen, och i morgon ska vi på brynäs match! så ikväll blev en myskväll bara, aldrig fel!

detta var min otroligt händelserika fredag.

 vi i morgon brudar! och rosalie!(:


tack och adjö så länge. puss!

2008:as sommarbild?

jaa vad säger ni gott folk!
vilken är den bästa häst sommarbilden på mina darlings 2008? :D

KOMMENTERA NUMRET PÅ DEN BÄSTA BILDEN!




Tuffe min sötis ligger och chillar i gräset! bild : 1

sommarbilden 2008?

Tuffe och Mona myser på sommarbetet bild: 2

sommarbild

Tuffe ligger i hagen och sover!  bild: 3

sommarbild

sista bilden, sötis! bild: 4



Filmer!

måste bara tipsa några filmer jag blivit helt såld till! i just luuuve it!

 
BECOMING JANE

kärlekshistoria ofc. ;)




STOLTHET OCH FÖRDOM!

 man blir kär i kärleken.




exakt - hata fek!

jag absolut orkar inte företagsekonomi! värsta som finns, men också det viktigaste. eller, det är ju inte så farligt om man förstår det! men jag är så jävla snurrig i huvudet, och kan inte prioritera nånting alls. ååh! blir så arg på mej själv. om jag vill så kan jag, men saken är att även om jag vill så har jag inte tid och ork till det. jag och carro har tummat på att bli bättre i skolan, och jag ska fanimej ta tag i fläsket och göra något åt mej själv! jag ska bli pluggis.. rättare sakt!

så nästa gång jag ska ha företagsekonomi ska jag älska det! och jag ska försöka tycka om Göran, seriöst.
fast jag har elaka tankar om honom så ska jag bjussa på godis och lägga på ett smile.

Ikväll har jag varit i stallet och ryktat min sötis, väldigt mys. gick fort så efter vi släppt ner dom i hagen la jag mej och angelica på en varsin höbal och snackade massa skit. myys! vi snackade om allt, vilket var riktigt skönt. att man faktiskt har en sådan vän som verkligen förstår och vet hur man känner och har det. som vet allt om en, en otrolig lättnad att man har en sådan vän som man delar allt med. och jag älskar min vän! hon är absolut den bästa människan i världen.

missade min träning ikväll också, eller jag valde väl det själv kan man väl säga.. känner att jag har så mycket i häcken nu så jag orkar inte ens ta tag i något alls. men nu har jag faktiskt pluggat företagsekonomi, eftersom det är väl den viktigaste kursen jag läser. och gud nåde om jag inte klarar det! då smäller jag av i tusen bitar kan jag lova.

innan hela inlägget försvinner igen så är det väl bäst att jag publicerar det fort som attan!




PUSS GONATT!


dude!

tjaaa
eftersom jag ligger efter i mitt skrivande väldigt mycket, tänkte jag börja med att dra igenom helgen och veckan lite fort.

fredagen - jag, angelica och jess festade gärnet på bolaget.
Lördagen - sov hos farmor halva dagen, sen hälsade vi på faster i stan, snackade jobb, åkte hem, kollade på film och sov ruset
Söndagen - jobbade och tjänade en slant, storstädning hemma inför vintern, plocka undan alla sommarsaker rättare sakt. var uppe hos älsk och borstade honom, han var lerig som sjutton!
Måndagen - hemma från skolan, försökte plugga matte, hade mer problem med grafräkaren än mattetalen! illa.. träning på kvällen, soft!
Tisdagen - matteprov i b-kursen, vettefasen om jag klarade det, sov halva provet. måste gått sämst! träning, som gick ofantligt bra! mohaha, vilket ord. skyndade mej hem och kastade mej upp på tuffe och red en sväng, men han har bara 3 skor. så skrittade mest, angelica och queenie var också med såklart (:
Onsdagen - idag, har lektion just nu, en lång tråkig en! med jordens tråkigaste lärare... lunch strax, tur för min mage börjar göra uppror! har prov i svenska, som jag knappt hunnit plugga på.. trååk. men annie och jag ska satsa som fan på lunchrasten och plugga så det ryker. sen ikväll har jag tänkt rida en sväng, får se om jag vågar, vill ju inte att hjärtat mitt ska bli halt ;/ vore inte alls roligt..


Till sist insåg jag att du är en stor BLUFF!




aya, puss på er!

RSS 2.0